Nieuw

Roland FP-30X Digitale Piano White Home Edition

Deze Roland FP-30X is compleet met KSC-70 standaard en KPD-70 pedaal unit. Met deze twee accessoires is het nu een home piano. Als kwaliteit telt, maar budget ook een belangrijke factor is, dan is de FP-30X je Roland digitale piano. Deze slanke en stijlvolle draagbare piano, die een evenwicht vindt tussen betaalbaarheid en superieure prestaties. Hij heeft een verbeterde sound engine, krachtigere ingebouwde luidsprekers en meer polyfonie. Met de SuperNATURAL Pianotechnologie en het PHA-4 klavier met 88 toetsen is het de perfecte thuisinstrument voor doorgewinterde pianisten. Door de Bluetooth-verbinding voor lessen en meespeel-audio, is hij tevens een ideale keuze voor elke pianist die zijn of haar vaardigheden wil ontwikkelen.

€ 917,00
Inclusief belasting
 Weer beschikbaar in Februari 2021
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Authentieke akoestische touch en klank.

Vergeet die lichte klavieren van typische mid-price draagbare piano's: al vanaf één toetsaanslag op het PHA-4 Standard klavier weet je meteen dat de FP-30X boven de rest staat. Met 88 full-size toetsen zorgt deze piano voor een compleet expressiebereik, naarmate je techniek en compositievaardigheden groeien. En met de hamerwerking, de Escapement en de ivory-feel geniet je van dezelfde aanraking onder je vingers als bij een geweldig akoestisch instrument: tot en met het subtiele "klik"-gevoel als je een toets terug loslaat. Achter de authentieke feel en het speelcomfort schuilt de krachtige SuperNATURAL-sound engine van Roland, die àlle nuances van ervaren pianisten oppikt, en nieuwere muzikanten helpt bij het ontwikkelen van meer karakter en dynamiek.

Indrukwekkend geluid, waar je ook speelt.

De krachtige ingebouwde stereoluidsprekers van de FP-30X leveren een verrassend vermogen en karakter tijdens performances. Ze vormen een mooie aanvulling op de sound engine om de expressie in je spel verder te accentueren. En als je ooit meer sounddekking nodig hebt, sluit je gewoon externe actieve luidsprekers aan via de speciale output jacks. Probeer bij oefensessies thuis zeker ook de speciale modus die de sound aanpast, voor een optimale kwaliteit wanneer de FP-30X op een bureau wordt geplaatst. Of sluit een hoofdtelefoon aan op de dubbele uitgangen voor stille oefening overdag of 's nachts: alleen, of samen met je pianoleraar.

De compacte piano met groot potentieel.

Draagbaar ontmoet professioneel bij de FP-30X. Met zijn verbluffend compacte afmetingen en zeer draagbare gewicht, is het instrument makkelijk verplaatsbaar tussen de handigste en meest inspirerende plekken in huis, én is het tevens gemakkelijk op te bergen wanneer het niet in gebruik is. De FP-30X past zich ook aan de ontwikkeling van je techniek aan, ongeacht of je hem nu op de KSC-70 standaard plaatst voor een rechtopstaande performance, of extra expressie aan je spel toevoegt door de driepedaals KPD-70 unit of het DP-10 demperpedaal aan te sluiten.

Speel mee met muzieknummers en leer sneller met Bluetooth en USB.

De FP-30X houdt je gefocust op langdurig leren met geavanceerde connectiviteit. Gebruik Bluetooth-audio en je iOS- of Android-apparaat om muziek te streamen via de luidsprekers of de hoofdtelefoon van de piano, mee te spelen met je favoriete artiesten en je vaardigheden aan te scherpen door online pianolessen te volgen. Ga verder en gebruik Bluetooth MIDI om verbinding te maken met muziekcompositie-apps zoals Zenbeats van Roland of GarageBand van Apple. En om je appetijt groot te houden, gebruik je de app Piano Every Day van Roland, om je dagelijkse oefenactiviteiten automatisch op te nemen en af te spelen met de pianoklank van jouw keuze. De FP-30X is zelfs voorzien van USB-audio-/MIDI-connectiviteit. Zo kun je communiceren met computers en tracks opnemen in professionele muziekproductiesoftware.

 • Klank: Piano Sound: SuperNATURAL Piano
 • Maximaal Polyfonie: 256
 • Klanken: 12x Piano, 20x Elektronische piano & 24x Overige 
 • Klavier: 88 Toetsen (PHA-4 Standard Keyboard)
 • “Ivory Feel” Klavier met drukpunt voor een authentieke pianotoucher.
 • Speakers: 2x 12cm
 • Versterker: 2x 11 Watt
 • Bluetooth Audio: Ver 3.0 (Supports SCMS-T content protection)
 • Bluetooth Midi: Ver 4.0
 • Roland Apps: Android / iOS Apps Piano Every Day & Piano Designer
 • Playable Software: Standard MIDI Files (Format 0, 1),  Audio File (WAV: 44.1 kHz, 16-bit linear format, MP3: 44.1 kHz, 64 kbps - 320 kbps, requires USB flash drive)
 • Recordable Software: Standard MIDI Files (Format 0, 3 parts, ongeveer 70.000 noten geheugen); Audio File (WAV: 44.1 kHz, 16-bit linear format, benodigd USB flash drive)
 • Interne liedjes: 30 Songs
 • Aanslaggevoeligheid: 5 typen, vaste aanslag
 • Master Tuning: 415.3--466.2 Hz (verstelbaar in segmenten van 0.1 Hz)
 • Effecten: Ambience (Alleen voor orgel klanken: Rotary Speaker Effect; Alleen voor E.Piano klanken: Modulation Speed)
 • Algemene functies: Metronoom (Instelbaar: Tempo/Beat/Volume/Tone); Transponeer (Keyboard/Song: in semitonen); Dual Split (Split punt instelbaar); Twin Piano & Auto Off
 • Aansluitingen: Adapter, Pedaal 1(Sustain), Pedaal 2 (Damper, Sostenuto, Soft), Output (L/Mono, R) 6.3mm, USB Computer port (USB B type), USB Memory port ( USB A type), 2x Hoofdtelefoon
 • AC Adaptor: Verbruik 16W bij gebruik van normaal volume
 • Toebehoren: Owner's Manual Leaflet "USING THE UNIT SAFELY, AC adaptor Power cord, Lessenaar, Sustainpedaal (DP-2)
 • Afmetingen (LxBxH): 1300x344x931mm
 • Gewicht: 23 kg
 • Kleur: Zwart

Datasheet

FP30X+KSC70+KDP70-WH
140 cm
40 cm
20 cm
28 kg

Je bent misschien ook geïnteresseerd in