Nieuwe producten

Cort Artisan B5 Element Basgitaar Open Pore Burgundy Red
€ 559,00
€ 599,00 -€ 40,00
Inclusief belasting
Weer beschikbaar in Juni 2021
Een modern uitziende Cort 5-string bass, maar deze Artisan B5 Element heeft een open en warme sound waar iedere bassist mee uit de voeten kan. Twee Bartolini MK-1 elementen staan voor een krachtige toon en warm midden zonder dat het ten koste gaat van zijn transparantie. De actieve voorversterker komt van Markbass, die een natuurlijk karakter levert met een open boost die niet kleurt, zodat het originele geluid van het toonhout gehandhaaft blijft. Een 5-delige hals met roasted maple toets voor uiterste stabiliteit en een swamp ash body voor een gebalanceerde bass sound.
Cort Artisan B4 Element Basgitaar Open Pore Burgundy Red
€ 519,00
€ 559,00 -€ 40,00
Inclusief belasting
Weer beschikbaar in Juni 2021
Een modern uitziende Cort basgitaar, maar deze Artisan B4 Element heeft een open en warme sound waar iedere bassist mee uit de voeten kan. Twee Bartolini MK-1 elementen staan voor een krachtige toon en warm midden zonder dat het ten koste gaat van zijn transparantie. De actieve voorversterker komt van Markbass, die een natuurlijk karakter levert met een open boost die niet kleurt, zodat het originele geluid van het toonhout gehandhaaft blijft. Een 5-delige hals met roasted maple toets voor uiterste stabiliteit en een swamp ash body voor een gebalanceerde bass sound.
Alvarez AU66CSHB Concert Ukulele
€ 169,00
€ 204,49 -€ 35,49
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
Vintage looks voor deze Alvarez AU66SHB concert ukulele in Shadowburst. Hij komt uit de Artist Series en heeft als bijzondere eigenschap een mahonie houten body. Het bovenblad bestaat uit massieve hout delen en de rest van de kast is gelamineerd. Mahonie geeft de gitaar een warm karakter. Een zorgvuldig ontworpen ukulele om een prachtige klank en volume te leveren. Hij klinkt open en reageert uitstekend op de manier hoe hij bespeeld wordt. Alvarez ukuleles hebben een zwaluwstaart hals/body bevestiging voor een optimale strekte en goede toonoverdracht. De waaiervormige zangbalkstructuur is gemoderniseerd voor een optimale respons. Voor de zadel en kam heeft Alvarez origineel been gebruikt dat nog steeds de beste klankresultaten levert.
Alvarez RU26C Concert Ukulele
€ 99,00
€ 119,79 -€ 20,79
Inclusief belasting
Niet op voorraad
De Alvarez RU26C concert ukulele is zorgvuldig ontworpen om een prachtige klank en volume te leveren. Hij klinkt open en reageert uitstekend op de manier hoe hij bespeeld wordt. Door het gebruik van fichte voor het bovenblad heeft hij een helder karakter. Alvarez ukuleles hebben een zwaluwstaart hals/body bevestiging voor een optimale strekte en goede toonoverdracht. De waaiervormige zangbalkstructuur is gemoderniseerd voor een optimale respons. Voor de zadel en kam heeft Alvarez origineel been gebruikt dat nog steeds de beste klankresultaten levert.
FGN Boundary Odyssey 2 Elektrische gitaar Snow White
€ 599,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De Boundary Odyssey 2 is een rock gerelateerde FGN gitaar en wordt in Japan gemaakt. Net als zijn duurdere modellen is hij uitgevoerd met de C.F.S. fret techniek. Hierdoor voelen de fretten gladder aan en is hij loop zuiver. FGN gitaren worden door gespecialiseerde luthiers gebouwd in Japan. Deze Odyssey 2 in Snow white is voorzien van twee FGN Humbucker elementen.
FGN Boundary Odyssey 2 Elektrische gitaar Charcoal
€ 599,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De Boundary Odyssey 2 is een rock gerelateerde FGN gitaar en wordt in Japan gemaakt. Net als zijn duurdere modellen is hij uitgevoerd met de C.F.S. fret techniek. Hierdoor voelen de fretten gladder aan en is hij loop zuiver. FGN gitaren worden door gespecialiseerde luthiers gebouwd in Japan. Deze Odyssey 2 in Charcoal is voorzien van twee FGN Humbucker elementen.
FGN Boundary Iliad Elektrische gitaar Black
€ 599,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De FGN Boundary Iliad is de meest betaalbare TE-Model gitaar uit Japan. Net als zijn duurdere broertjes uitgevoerd met de C.F.S. fret techniek. Hierdoor voelen de fretten gladder aan en is hij loop zuiver. FGN gitaren worden door gespecialiseerde luthiers gebouwd in Japan. Deze Iliad in Black is voorzien van twee FGN Single coil elementen.
FGN Boundary Iliad Elektrische gitaar Cherry Sunburst
€ 599,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De FGN Boundary Iliad is de meest betaalbare TE-Model gitaar uit Japan. Net als zijn duurdere broertjes uitgevoerd met de C.F.S. fret techniek. Hierdoor voelen de fretten gladder aan en is hij loop zuiver. FGN gitaren worden door gespecialiseerde luthiers gebouwd in Japan. Deze Iliad in Cherry sunburst is voorzien van twee FGN Single coil elementen.
FGN J-Standard Iliad Exotic Wood Elektrische gitaar Imbuia Brown Sunburst
€ 1.359,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De FGN J-Standard Iliad Exotic Wood is een TE-Model elektrische gitaar met twee Seymour Duncan humbuckers en natuurlijk moderne updates. Zo zijn de fretten er op een speciale manier ingelegd en aan de uiteinden afgerond. Een loop zuiver instrument met veel speelcomfort. FGN gitaren worden door gespecialiseerde luthiers gebouwd in Japan. Deze J-Standard Iliad Exotic Wood heeft een Imbuia top op de essen body en een push/pull functie om de humbuckers single coil te schakelen. Hij wordt geleverd met een gig-bag.
FGN J-Standard Iliad Elektrische gitaar Candy Apple Red
€ 899,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De FGN J-Standard Iliad is een TE-Model elektrische gitaar met moderne updates. Zo zijn de fretten er op een speciale manier ingelegd en aan de uiteinden afgerond. Een loop zuiver instrument met veel speelcomfort. FGN gitaren worden door gespecialiseerde luthiers gebouwd in Japan. Deze J-Standard in Candy apple red is voorzien van Seymour Duncan elementen. Hij wordt geleverd met een gig-bag.
FGN J-Standard Iliad Elektrische gitaar Charcoal
€ 899,00
Inclusief belasting
Leverbaar in 5-7 werkdagen
De FGN J-Standard Iliad is een TE-Model elektrische gitaar met moderne updates. Zo zijn de fretten er op een speciale manier ingelegd en aan de uiteinden afgerond. Een loop zuiver instrument met veel speelcomfort. FGN gitaren worden door gespecialiseerde luthiers gebouwd in Japan. Deze J-Standard in Charcoal is voorzien van Seymour Duncan elementen. Hij wordt geleverd met een gig-bag.
FGN J-Standard Iliad HH Elektrische gitaar Black
€ 999,00
Inclusief belasting
Weer beschikbaar in Oktober 2021
De FGN J-Standard Iliad HH is een TE-Model elektrische gitaar met twee Seymour Duncan humbuckers en natuurlijk moderne updates. Zo zijn de fretten er op een speciale manier ingelegd en aan de uiteinden afgerond. Een loop zuiver instrument met veel speelcomfort. FGN gitaren worden door gespecialiseerde luthiers gebouwd in Japan. Deze J-Standard Iliad HH in Black heeft een push/pull functie om de humbuckers single coil te schakelen. Hij wordt geleverd met een gig-bag.