• Acus One For Street Akoestische gitaarversterker Wood
  • Acus One For Street Akoestische gitaarversterker Wood
  • Acus One For Street Akoestische gitaarversterker Wood
  • Acus One For Street Akoestische gitaarversterker Wood
  • Acus One For Street Akoestische gitaarversterker Wood

Acus One For Street Akoestische gitaarversterker Wood

De Acus ONE-5TB in Wood is een 2-kanaals Akoestisch instrument versterker met 80 Watt die ook op accu kan worden gebruikt.
Artikelnummer:
ONE-5TB
Levertijd:
Verwachte levertijd 2-3 dagen
Beschikbaarheid:
Bel of Mail voor de levertijd
Reviews:
€719,00 .
Incl. btw
Versterkertype: 2-Way bi-amped met accu
Vermogen: 80 Watt RMS
Speaker(s): 1x5" Acus Custom & Compressie tweeter
Aantal kanalen: Twee
Regelingen: 1. Gain, High, Mid, Low & EFF; 2. Gain, High, Mid, Low & EFF; Master volume & Aux Volume
Schakelingen: On/off, Phantom (On/off) & Externe Battery switch
Aansluitingen: 2x6.3mm Gitaaringangen, 1xXLR Microfooningang, 1x3.5mm Aux ingang & 1xXLR Line uitgang
Effect(en): Reverb
Afmetingen (BxDxH): 264x290x365mm
Kleur: Natural wood
Accessoires: Geen

Uit de One for street Serie van Acus is dit de ONE-5TB, een versterker voor akoestische instrumenten met de nadruk op staalsnarige- en nylonsnarige gitaren. Maar een ukulele, viool en mandoline klinken er ook geweldig over. Kenmerkend voor de Acus versterkers is de natuurlijke toon en dynamiek. One for street amps hebben een minimalistisch design met custom speakers en hoogwaardige electronica. Dit tezamen maakt de versterker in staat een harmonieuze klank te produceren. 

Deze ONE-5TB Amp heeft een interne accu om zo op locaties te gebruiken waar geen stroom is. Een optreden in een park of op de markt is nu geen probleem meer. Door het efficiënte systeem van Acus kan hij op een volle accu een uur of zeven mee gaan. Met LED's wordt de status van de stroom/accu aangegeven. Het is een is een twee-kanaals versterker met drie aansluitingen. Het eerste kanaal heeft is een gewone gitaaraansluiting. Het tweede kanaal heeft een aansluiting voor een extra instrument of met de XLR ingang is hij geschikt voor een microfoon. Dit kan voor zang zijn of een akoestisch instrument zonder element. Beide kanalen hebben een onafhankelijke gain regeling waarmee je het inkomend signaal regelt. Ook is er een aansluiting voor een audio speler en een XLR gebalanceerde uitgang om hem aan te sluiten op een PA-installatie. De zogeheten Bi-Amplifier verdeelt de 80 Watt over de woofer en de tweeter. Hij heeft 30 Watt meer vermogen dan de ander ONE-5 modellen, dit is noodzakelijk wanneer je hem buiten gebruikt of als mini PA-Syteem ziet. Een electronisch crossover zorgt voor de juiste verdeling van de frequenties. Een mooie nagalm in de vorm van een reverb ontbreekt niet. Aan de onderzijde dit een aansluiting om hem op een boxstatief te plaatsen. Hij is niet groot en door de extra's zoals de accu weegt hij een stuk zwaarder, namelijk 15kg.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »