DiMarzio DP152FBK Humbucker Super 3 Black F-Spaced
In prijs verlaagd

DiMarzio DP152FBK Humbucker Super 3 Black F-Spaced

De DiMarzio DP152F element is een high power humbucker met F-Spacing, dus geschikt voor gitaren met een bredere ruimte tussen de snaren of Locking tremolosysteem. Deze Super 3™ is te vergelijken met de Super Distortion®, maar dan met meer mid-range grind en gevlakt hoge tonen. Wanneer je speelt op een versterker met minder midden tonen en intensive overdrive, dan is dit het element. De Super 3™ heeft een gelijkmatig hoog zodat je op de versterker je treble en presence goed kunt afstellen zonder dat je sound dunner wordt. Het crunchy midden blijft goed overeind in de mix. Hij is zeer geschikt bij gebruik van distortion pedalen. Heb je een Ibanez® RG-Serie gitaar en ben je op zoek naar een alternatief, dan is dit je element.

€ 79,00 € 95,59 - € 16,59
Inclusief belasting
 Op voorraad
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

De Super 3™ zal voornamelijk als brugelement gebruikt worden en het beste tot zijn recht komen bij solidbody, hollowbody en semi-hollow gitaren die iets meer warmte kunnen gebruiken. 

 
Enkele suggesties voor gitaar met een ≥53mm brugbreedte (Afstand tussen 1e en 6e snaar) en ≤43mm halsbreedte:
  1. HH | Brug: Super 3™ DP152F; Hals: Air Norton™ DP193
Enkele suggesties voor gitaar met een ≥53mm brugbreedte (Afstand tussen 1e en 6e snaar) en 43mm halsbreedte:
  1. HH | Brug: Super 3™ DP152F; Hals: Air Norton™ DP193F

Wanneer gebruik je een standaard humbucker en wanneer een F-Spaced?
Laten we eerst eens vertellen wat F-Spaced inhoud. Het ideale scenario is dat de snaren over het midden lopen van de koolstaven. Er worden door gitaarbouwers verschillende breedtes gebruikt voor de hals en brug, dus zijn er elementen nodig die verschillen in breedte. LP-Model gitaren en gitaren met een double locking tremolo zijn vaak breder, dus zullen F-Spaced elementen beter functioneren.

Bij een brugelement kies je voor een F-Spaced versie als de snaarbreedte op de brug groter is dan 53mm (Afstand gemeten tussen 1e en 6e snaar). Is deze 53mm of kleiner dan voldoet een Standaard humbucker. Is je halsbreedte (Gemeten bij de topkam) meer dan 43mm, dan zou je ook kunnen kiezen  voor een F-Spaced versie bij de halspositie.

Datasheet

663334006126
1 Item

Je bent misschien ook geïnteresseerd in