DiMarzio DP175SW Single Coil True Velvet Middle White
In prijs verlaagd

DiMarzio DP175SW Single Coil True Velvet Middle White

De DiMarzio DP175SW element is een standaard ST-Model single coil met witte elementkap. Deze True Velvet™ Middle is geschikt voor de midden positie, door de polariteit om te draaien ontstaat er geen onnodige hum in de 2e en 4e positie. Kenmerkend voor dit element is dat de dunne snaren voorbij de twaalfde fret ook nog lekker zoetjes klinken, veel standaard elementen doen dat niet. The True Velvet™ Middle Model was ontworpen om het hogere frequentiebereik helder maar niet dun te laten klinken. DiMarzio combineerde een speciaal stagger magneten die de snaarbalans verbeterd zodat er een mooie helderheid instaat, ook bij volle akkoorden. De True Velvet™ Middle Model komt standaard met een hand-ground magnets en vintage cloth covered wire.

€ 69,00 € 83,49 - € 14,49
Inclusief belasting
 Op voorraad
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Enkele suggesties zijn:

  • SSS | Brug: True Velvet™ Bridge DP176; Midden: True Velvet™ Middle DP175S; Hals: True Velvet™ Neck DP175
  • SSS | Brug: Red Velvet™ DP174; Midden: True Velvet™ Middle DP175S; Hals: Thrue Velvet™ Neck DP175

Datasheet

663334029712
1 Item

Je bent misschien ook geïnteresseerd in