DiMarzio DP178BK Single Coil True Velvet T Bridge Black
In prijs verlaagd

DiMarzio DP178BK Single Coil True Velvet T Bridge Black

De DiMarzio DP178 element is een standaard TE-Model single coil. Deze True Velvet T Bridge wordt gebruikt in de brugposities. Het ideale vintage Tele® bridge pickup klinkt als een combinatie van sizzle en warmte, sharp attack, en smooth sustain. Kortom het heeft diepte. Enkele noten zijn krachtig met presence en akkoorden zijn gedetailleerd en hebben dimensie. Dit was voor DiMarzio het punt om de True Velvet™ T Bridge te ontwikkelen. Controlled-tension coil winding, custom wire en hand-calibrated magneten geven de True Velvet™ T een echte vintage sound. De DP178 heeft twee wax-potted behandelingen ondergaan voor een probleemloos resultaat.

€ 69,00 € 83,49 - € 14,49
Inclusief belasting
 Op voorraad
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Datasheet

663334033238
1 Item

Je bent misschien ook geïnteresseerd in