DiMarzio DP180W Single Coil Air Norton S White
In prijs verlaagd

DiMarzio DP180W Single Coil Air Norton S White

De DiMarzio DP180W element is een hum canceling single coil met witte elementkap. Deze Air Norton S™ is geschikt voor alle posities. De Air Norton S™ is een Strat® replacement versie van de full-size Air Norton™. Hij klinkt warm, zeer goed gebalanceerd en heeft dezelfde unieke toon karakteristieken als het origineel. Het origineel was niet ontworpen voor een speciale positie, maar dit single coil formaat element is erg populair bij in de halspositie van tremolo-achtige gitaren waar progressieve muziek gemaakt wordt. De S version is ook zeer goed te gebruiken als brugelement voor alle soorten rock. Hij combineert een medium output en harmonie voor zowel single-note soloing als slag.

€ 79,00 € 95,59 - € 16,59
Inclusief belasting
 Op voorraad
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Enkele suggesties zijn:

  • SSS | Brug: The Tone Zone® DP189; Midden: The Cruiser® DP186; Hals: Air Norton S™ DP180

Datasheet

663334027664
1 Item

Je bent misschien ook geïnteresseerd in