LR Baggs Anthem System
In prijs verlaagd

LR Baggs Anthem System

LR Baggs Anthem Akoestisch gitaarversterking

€ 399,00 € 449,00 - € 50,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

De LR Baggs Anthem heeft verschillende prijzen in de wacht gesleept. Naast een piëzo element dat onder de brugzadel wordt geplaatst wordt er ook een condensator microfoon in de klankkast geplaatst, tussen de brug en het klankgat. Een akoestische gitaar die met dit systeem is uitgerust klinkt uitversterkt super natuurlijk. Om ruis en ongewenste bijgeluiden te elimineren is er een noise cancellation ingebouwd. Onder het bovenblad, bij het klankgat, zit de voorversterker en worden alle onderdelen aangesloten. Met de twee wieltjes is het volume en de balans te regelen. Balans is de verhouding tussen piëzo en microfoon. Een klein schakelaartje zorgt voor de fase, een tooncorrectie die ook handig kan zijn bij eventuele feedback. Om dit systeem te installeren moet er een gat komen op de plaatst van de knop waar de gitaarband wordt bevestigd en een klein gaatje onder de brugzadel. Dit zadeltje moet iets worden verlaagd en alles kan worden aangesloten. Durft u deze ingreep niet zelf te doen, neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij het voor u installeren.

Datasheet

897042002853
1 Item