Schaller S-Locks Chrome
In prijs verlaagd

Schaller S-Locks Chrome

De S-Locks zijn de vernieuwde Strap Locks van Schaller. Ze zijn eenvoudig te monteren, gemakkelijker in gebruik en maken geen contactgeluiden.

€ 19,00 € 22,70 - € 3,70
Inclusief belasting
 Op voorraad
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Schaller heeft in 1981 de Security Locks uitgevonden. Een innovatief systeem die zorgt dat je gitaarband niet los schiet van je gitaar. Dit systeem was niet altijd op elke gitaar probleemloos aan te brengen. Nu met deze S-Locks gaat het een stuk makkelijker. Dankzij zijn langere schroefdraad zijn dikkere banden geen probleem meer en het monteren van de knop op de gitaar is kinderspel. Even snel de S-Locks gebruiken om de band vast of los te koppen van de gitaar gaat sneller. En nog iets waar menig gitarist blij van wordt is dat er geen contactgeluiden meer zijn van de twee verschillende delen.

Datasheet

14010201
4 Items