Seymour Duncan Antiquity Humbucker Set
In prijs verlaagd

Seymour Duncan Antiquity Humbucker Set

Seymour Duncan Antiquity Humbucker Set

€ 369,00 € 435,00 - € 66,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Een set Seymour Duncan Antiquity Humbuckers met verouderde looks en jaren '50 specificaties zoals oorspronkelijk ontworpen door Seth E. Lover. Deze elementen zijn gebouwd op basis van traditionele waarden. Elk heeft zijn eigen karakter en DC weerstand, net als de originelen. Seymour wilde een pick-up die er net uitziet als of het de afgelopen 40 jaar regelmatig werd gebruikt, zo zijn de nikkelen kappen en polen verouderd. Alsmede de elementring en de schroeven. Het element is niet wax ingegoten, zodat hij de vintage geluid en het uiterljk behoudt. Antiquity elementen worden met de hand gemaakt is een speciale afdeling binen dit concern. Elke pick-up ondertekend op de magneet en bodem plaat om te garanderen dat u een originele Seymour W. Duncan Antiquity™ krijgt.

Datasheet

11014-01+11014-05
1 Item