Catalogus

Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Onze winkels

Onze winkels

Muziekhandel Piet Joosten VOF te Oosterhout

Snaren

De juiste snaren kiezen voor een banjo, basgitaar, elektrische gitaar, klassieke gitaar, ukelele of western gitaar is enorm belangrijk. Naast dikte en type spanning is materiaalkeuze erg belangrijk. Tegenwoordig worden er verschillende metalen, legeringen, composieten en coatings gebruikt. We hebben daarom een groot assortiment snaren van de vol...

De juiste snaren kiezen voor een banjo, basgitaar, elektrische gitaar, klassieke gitaar, ukelele of western gitaar is enorm belangrijk. Naast dikte en type spanning is materiaalkeuze erg belangrijk. Tegenwoordig worden er verschillende metalen, legeringen, composieten en coatings gebruikt. We hebben daarom een groot assortiment snaren van de volgende merken op voorraad: Aquila, Aranjuez, Augustine, Cleartone, Curt Mangan, D'Addario, Dean Markley, DR Strings, Elixir, Ernie Ball, EVH, Fender, GHS, LaBella, Luthier, Martin, PRS, Roto Sound, Savarez en Thomastik.

Meer

Snaren Er zijn 462 producten

Subcategorieën

 • Akoestische Gitaarsnaren

  Deze akoestische gitaarsnaren zijn bedoeld voor de staalsnarige akoestische gitaar. Dit kan met of zonder ingebouwd element zijn. De twee dunste snaren zijn meestal van staal. De vier dikkere snaren kunnen van brons of fosfor brons zijn. Beide zijn legeringen, dus samengesteld uit verschillende metalen. De verhouding hiertussen is belangrijk voor de klank, stabiliteit en levensduur. Technieken met zijde worden door Martin en Thomastik gebruikt en geven een zachtere toon en veel speelcombort. De meeste merken hebben zo hun eigen samenstellingen. Ook is er een ruime keuze aan verschillende diktes. Akoestische gitaarsnaren van de volgende merken: Cleartone, Curt Mangan, D'Addario, DR Strings, Elixir, Ernie Ball, Fender, Martin, Rotosound en Thomastik.

 • Elektrische Gitaarsnaren
 • Klassieke Gitaarsnaren

  Klassieke gitaarsnaren moeten regelmatig vervangen worden. De snaren bestaan uit 3 verzilverde bassnaren en 3 nylon snaren. De meest bekende merken zijn; Savarez, Labella, Augustine, D'Addario,

 • Basgitaarsnaren

  Basgitaar snaren zijn in verschillende uitvoeringen, als eerste kunt u kiezen uit 4 -5- 6 snarige bassnaren. De 4-snarige set is er in Short, Medium, Long en Super Long Scale. Afhankelijk van d mensuurlengte kunt u de juiste selecteren, een standaard bas heeft een Long Scale setje nodig. Voor een 5-snarige bas is het standaard ook Long Scale enkele langere bassen doen het beter op Super Long Scale snaren. Veel voorkomende materialen zijn chroom staal, vernikkeld staal en snaren met coating. Voor een akoestische basgitaar worden vaak fosfor bronze snaren gebruikt.

 • Banjosnaren

  Banjo snaren van D'Addario hebben we voor de 4-snarige banjo of tenorbanjo en voor de 5-string banjo. Ze zijn voorzien van een lusje, dus makkelijk aan jet staartstuk te bevestigen.

 • Ukulelesnaren

  De Ukulele is een steeds meer gezien muziekinstrument. Ook de keuze aan snaren wordt steeds groter en omdat er verschillende modellen ukuleles zijn is er voor elk type een passend setje te vinden. D'Addario heeft ze voor standaard stemming in Concert, Sopraan en Tenor. Veel gebruikte stemmingen zijn G-C-E-A en B-Fis-D-A. Aguila maak ook setjes met dikker bassen, de zogeheten low-sets.

 • Vioolsnaren

  Thomastik vioolsnaren staan al jaren aan de top als het gaat om hun uitstekende kwaliteit tegen een eerlijke prijs. De Dominant Serie kenmerkt zich door het gebruik van aluminium en de Prazision door chroomstaal. Beide hebben zo hun eigen klankeigenschappen. Omdat violen ook in verschillende maten zijn, zijn hiervoor je juiste lengte snaren te koop.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 462 items
Toont 1 - 12 van de 462 items