Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Onze winkels

Onze winkels

Muziekhandel Piet Joosten VOF te Oosterhout

Elektrische Gitaarsnaren Er zijn 190 producten

Subcategorieën

 • Elektrisch 0.08

  Snaren voor elektrische gitaar in de dikte 0.008-inch. Dit zijn de dunste snaren voor elektrische gitaar. De klank is dan ook aan de magere kant. Door deze super dunne snaren is voor het benden natuurlijk een peulenschil. De snaren voor de elektrische gitaar beginnend met dikte 008: Er zijn verschillende merken zoals; D'Addario EXL130; Ernie Ball 2225 Extra Slinky; Fender 250XS NPS en 3150SL Orignal Bullets.

 • Elektrisch 0.09
 • Elektrisch 0.10
 • Elektrisch 0.11
 • Elektrisch 0.12

  Snaren vernieuwen voor de elektrische gitaar die beginnen met dikte 0.012-inch worden veelal gebruikt voor jazzgitaren of gitaristen die in lagere stemmingen spelen. Het meest worden de nikkel omwonden gebruikt, maar ze zijn er ook met coating voor een lange levensduur, flatwound voor een warme sound, half-round voor een mix tussen gladde en omwonden snaren, staal voor extra helderheid en nikkel voor de jaren 50 sound. Merken: D'Addario, DR, Ernie Ball, Fender, GHS en Thomastik.

 • Elektrisch 0.13

  Snaren voor elektrisch gitaar die beginnen met dikte 0.013-inch worden veelal gebruikt voor jazzgitaren of gitaristen die in lagere stemmingen spelen. Het meest worden de nikkel omwonden gebruikt, maar ze zijn er ook als flatwound voor een warme sound, half-round voor een mix tussen gladde en omwonden snaren, staal voor extra helderheid en nikkel voor de jaren 50 sound. Merken: D'Addario, DR, Ernie Ball, Fender en Thomastik.

 • Elektrisch 7-Snarig

  Door nieuwe muziekstijlen worden er steeds meer 7-snarige elektrische gitaren verkocht. Snaarfabrikanten spelen hier op in. D'addario heeft sets op basis van hun meest verkochte modellen uit de Nickel Wound series, DR voegt daar ook nog eens setjes snaren met Neon Green Coating aan toe. Ook Elixir en Ernie Ball hebben sets in hun pakket.

 • Elektrisch 8-Snarig

  Door nieuwe muziekstijlen worden er steeds meer 7-snarige en 8-Snarige elektrische gitaren verkocht. Snaarfabrikanten spelen hier op in. D'addario heeft sets op basis van hun meest verkochte modellen uit de Nickel Wound series en Ernie Ball ook de Nickel Wound snaren.

 • Elektrisch 12-Snarig

  Deze gitaarsnaren zijn niet voor een akoestische gitaar maar voor een 12-snarige elektrische gitaar. Er is maar een merk die ze leveren. Gelukkig maken de spaargiganten D'Addario en Ernie Ball ze wel. In de jaren 60 en 70 waren deze gitaren een groot succes. Denk maar eens aan Led Zeppelin en The Eagles. Doordat de bassen versterkt worden door een dunnere snaar, die een oktaaf hoger gestemd staat, zo krijg je een volletoon. Populair is het merk; D'Addario type de EXL150.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 190 items
Toont 1 - 12 van de 190 items