Drums

Drums kunnen we indelen in drumstellen, digitale drumstellen en percussion. Akoestische drums hebben we voor de beginner van Hayman en Sonor. Sonor maakt al jaren kleine drumstellen voor thuis, de Jungle Kit. Deze was alleen erg kostbaar, door de komst van de Martini, Safari en Bop zijn ze voor iedereen toegankelijk. Digitale drums leveren we ui...

Drums kunnen we indelen in drumstellen, digitale drumstellen en percussion. Akoestische drums hebben we voor de beginner van Hayman en Sonor. Sonor maakt al jaren kleine drumstellen voor thuis, de Jungle Kit. Deze was alleen erg kostbaar, door de komst van de Martini, Safari en Bop zijn ze voor iedereen toegankelijk. Digitale drums leveren we uitsluitend van marktleider Roland en Percussie van alle bekende en minder bekende merken.

Meer

Drums Er zijn 183 producten

Subcategorieën

 • Drumsets

  De Sonor drumstellen die wij leveren worden door ons gemonteerd en gestemd geleverd. Naast een basis model hebben we een collectie Special Editions op voorraad. Dit zijn compacte sets en zijn ideaal voor kleine ruimtes zoals de slaapkamer en repetitieruimte. De Hayman drums moeten zelf worden gemonteerd. 

 • Digitale Drums
 • Percussion

  Onder de categorie Percussion instrumenten vallen o.a. de agogo bells, cabasa, conga's, cowbell, handtrom, maraca's, schellenring, shaker eggs, tambourijn, timbales en woodblok.

 • Drum Accessoires

  Als we denken aan accessoires en onderdelen voor drums, denken we aan drumstokken, drumvellen, hardware, tassen, koffers, bekkens en middelen om alles in conditie te houden.

 • Drum Monitors

  Een voordeel van digitale drums is dat je met een hoofdtelefoon kunt spelen, niet altijd even leuk. Met behulp van een monitor kan je de drums versterken en het volume doseren. Drum monitors zijn afgesteld zodat het knisperen van de bekkens en de diepe boom van een basdrum goed te horen zijn.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 183 items
Toont 1 - 12 van de 183 items