Geluid Apparatuur

Bij geluidsapparatuur denken we aan versterkers, boxen, microfoons en mengtafels om een complete band uit te versterken. Nieuw is zijn de complete PA-Systemen van Mark Audio. 

Geluid Apparatuur Er zijn 30 producten

Subcategorieën

  • Bluetooth Versterkers
  • PA Versterking

    Met een compacte, mobile versterker zoals de Roland BA-330 kan je je verstaanbaar maken bij een groep zo'n 100 mensen of als achtergrond gebruiken bij een feestje. Toepassingen met meer mensen of een complete band uit versterken, dan zijn de modulaire en ultra lichte systemen van Mark Audio een geweldige oplossing. Versterkers zijn ingebouwd, een mengtafel van bijvoorbeeld Mackie heb je dan nog nodig.

  • Draadloze Systemen

    Samson maakt draadloze systemen betaalbaar. Ze zijn eenvoudig in het gebruik en leveren een hoge kwaliteit. De Concert 88 heeft draadloze microfoons, draadloze gitaarzenders en headset microfoons.

  • Microfoons

    Microfoons voor zang zijn weer anders als voor een instrument, ook worden er andere eisen gesteld voor live of studio toepassingen. Wij zijn op zoek gegaan naar budget vriendelijk microfoons met een hoge kwaliteit. Samson bied enorm veel voor hun prijs. Gaan we de lat een stuk hoger leggen dan komen we bij SE-Electronics, deze hebben we vergelijken met microfoons die vele malen duurder zijn, maar niet winnen. Kortom hieronder staan de best value for money microfoons.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 30 items
Toont 1 - 12 van de 30 items