Basgitaren

Op het gebied van basgitaren is er in de afgelopen jaren een enorme aanbod ontstaan, keuzes moeten er dan gemaakt worden om een mooi gebalanceerde assortiment in onze winkel te hebben. Naast merken als Fender, Ibanez en Squier hebben wij een uniek assortiment aan G&L, Music Man en Schecter basgitaren. Voor zowel akoestisch, 4-snarig, 5-snari...

Op het gebied van basgitaren is er in de afgelopen jaren een enorme aanbod ontstaan, keuzes moeten er dan gemaakt worden om een mooi gebalanceerde assortiment in onze winkel te hebben. Naast merken als Fender, Ibanez en Squier hebben wij een uniek assortiment aan G&L, Music Man en Schecter basgitaren. Voor zowel akoestisch, 4-snarig, 5-snarig en linkshandig kunt u bij ons terecht.

Meer

Basgitaren Er zijn 114 producten

Subcategorieën

  • Akoestische Basgitaren

    De akoestisch basgitaar werd populair in de jaren negentig toen veel bands unplugged gingen spelen. Veel vooraanstaande akoestische gitaarfabrikanten hadden een model in hun pakket, vaak in een hoog prijssegment. Snel kwamen er bassen in een prijsklasse die voor iedereen toegankelijk is. In de afgelopen jaren hebben we verschillende modellen in onze winkel gehad, maar de Alvarez is qua prijs/kwaliteit een unieke akoestische bas. 

  • 4-Snarige Basgitaren

    De 4-Snarige basgitaar blijft ondanks de opkomst van de 5-snarige bas toch het meest populair. In onze winkel is daarom een mooi assortiment te bewonderen voor zowel de beginner als de professional. Ook zijn wij altijd opzoek naar bijzondere instrumenten, deze vinden we vaak bij G&L, Music Man en Schecter.

  • 5-Snarige Basgitaren

    Steeds meer bassisten kiezen voor een 5-Snarige basgitaar, natuurlijk voor de extra lage tonen, maar ook kan je op een hogere positie het frequentiebereik halen van een 4-string. In onze winkel is daarom een mooi assortiment te bewonderen voor zowel de beginner als de professional. Ook zijn wij altijd opzoek naar bijzondere instrumenten, deze vinden we vaak bij G&L en Music Man en.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 114 items
Toont 1 - 12 van de 114 items