Informatie

Nieuwe producten

Onze winkels

Onze winkels

Muziekhandel Piet Joosten VOF te Oosterhout

Amps

Onder deze categorie Amps staan versterkers voor basgitaar, digitale drums, elektrisch gitaar, keyboard en akoestisch instrument met element, we hebben het allemaal. Merken als Eden, Fishman, Markbass, Marshall, Mesa Boogie en Roland staan bij ons hoog in het vaandel. We hebben ons breed assortiment ingedeeld in duidelijke categorieën en op onze...

Onder deze categorie Amps staan versterkers voor basgitaar, digitale drums, elektrisch gitaar, keyboard en akoestisch instrument met element, we hebben het allemaal. Merken als Eden, Fishman, Markbass, Marshall, Mesa Boogie en Roland staan bij ons hoog in het vaandel. We hebben ons breed assortiment ingedeeld in duidelijke categorieën en op onze site makkelijk vergelijken.

Meer

Amps Er zijn 177 producten

Subcategorieën

 • Akoestische Versterkers

  Versterkers voor akoestisch instrumenten met element worden gemaakt door de meeste versterkerbouwers. Merken als Fishman en Schertler zijn inmiddels specialiseert om akoestische instrumenten uit te versterken. Voor de aanschaf van dit soort versterkers is het belangrijk hoe hij gebruikt gaat worden: thuis, podium of recording. Ook staan hier de pre-amps om een akoestisch instrument met element aan te sluiten op een mengtafel.

 • Basversterkers

  Basversterkers in combo formaat zijn lekker compact en kunnen goed worden afgesteld op hun toepassing. De kleine voor thuis en middelgrote voor in het oefenhok en de grote jongens voor in de kroeg of klein podium. Merken als Eden en Markbass zijn de specialisten op dit gebied en zijn daarom volop aanwezig. Veel gebruikte technologie is op basis van transistoren, Roland maakt gebruik van digitale technologie wat de versterker veel meer mogelijkheden geeft. Op grote podia zullen een top met een of meerdere cabinetten beter tot uiting komen, Mesa Boogie is zo'n professioneel beest.

 • Gitaarversterkers

  Gitaarversterkers zijn er in combo formaat en als head. Combo's zijn lekker compact en er is volop keuze! Bij een head heb je een cabinet nodig. Gitaarversterkers zijn er in transistor, buizen en modeling. Amps op transistor technologie zijn aantrekkelijk in prijs en goed af te stellen als het gaat op volume en klank. Buizen versterkers hebben een warmere klank en veel dynamiek. Gewicht is vaak hoger en prijzen zijn niet altijd voor de beginners. Roland is voor ons het merk als het om modeling amps gaat. Door digitale technologie worden er klanken van bekende versterkers gesimuleerd en zijn er talloze opties qua effecten. Alles dus in één betaalbaar kastje, uitstekend voor de starter en/of gitarist die alles-in-een wilt!

 • Pedalen
 • amPlug en amPhone

  Soms is het prettig dat je gitaar kunt spelen zonder dat iemand je hoort. Een hoofdtelefoon in de gitaarversterker kan natuurlijk, maar soms wil je op de bank, slaapkamer, zolder of aan tafel spelen. Een Vox amPlug of amPhone is dan een oplossing. Een amPlug stop je in de gitaar en met een universele hoofdtelefoon kan je draadloos spelen waar je maar wilt. Nog eenvoudiger is de amPhone, een hoofdtelefoon met interne amPlug. Zowel de amPlug als amPhone maken gebruik van versterker simulaties zodat elke amP een eigen sound en opties heeft.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 177 items
Toont 1 - 12 van de 177 items