Effects

Wij hebben een ruime keus effectpedalen en multi-effecten op voorraad, En van de volgende merken: BBE Sound, Boss, DigiTech, Dunlop, Ibanez, Marshall en Vox.

Effects Er zijn 105 producten

Subcategorieën

 • Gitaareffecten
 • Baseffecten

  Ook bas-gitaristen zijn op zoek naar een speciale sound of een toevoeging aan hun bestaande sound. Hieronder een overzicht van de meest gebruikte basgitaar-effecten: Boss GEB-7 Bass Equalizer, Boss ODB-3 Bass Overdrive, Boss CEB-3 Bass Chorus en Boss CS-3 Compressor.

 • Vocal

  Als zanger/zangeres ben je vaak afhankelijk van de technicus aan de mengtafel als het gaat om effecten aan je zangstem toe te voegen. Met de effecten op deze pagina hoeft dat niet meer. Handige apparaten die je stem een galm geven, vervormen of harmoniseren. Speel je daarnaast ook nog gitaar, dan zijn er nog meer leuke producten.

 • Adapters en Batterijen

  Veel effectpedalen kunnen met batterijen gevoed worden. Niet altijd betrouwbaar en bij veel gebruik worden batterijen duur. Een adapter is de uitgelezen oplossing. Elk effectpedaal heeft een eigen soort voeding nodig. Voor effectpedalen van Boss, DigiTech en Dunlop/MXR leveren wij een passende adapter. Adapters: Boss PSA-230S; Diago: PS01 Powerstation, PS02 Deluxe Daisy Chain; Dunlop: ECB003E, ECB004; Ibanez: DC5.

 • Effectpedalen koffers

  Vaak is de investering aan effectpedalen groter dan je denkt. Bescherming is dan geen overbodige luxe. In een koffer heb je alles netjes gerangschikt en is het gebruik makkelijk. Effectpedalen Koffers: Boss: BCB-30, BCB-60; Boston: EPC360, EPC450, EPC560; Diago: PB04 Tourman, PB08 Commuter Softcase.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 105 items
Toont 1 - 12 van de 105 items