Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Onze winkels

Onze winkels

Muziekhandel Piet Joosten VOF te Oosterhout

Basversterkers

Basversterkers in combo formaat zijn lekker compact en kunnen goed worden afgesteld op hun toepassing. De kleine voor thuis en middelgrote voor in het oefenhok en de grote jongens voor in de kroeg of klein podium. Merken als Eden en Markbass zijn de specialisten op dit gebied en zijn daarom volop aanwezig. Veel gebruikte technologie is op basis ...

Basversterkers in combo formaat zijn lekker compact en kunnen goed worden afgesteld op hun toepassing. De kleine voor thuis en middelgrote voor in het oefenhok en de grote jongens voor in de kroeg of klein podium. Merken als Eden en Markbass zijn de specialisten op dit gebied en zijn daarom volop aanwezig. Veel gebruikte technologie is op basis van transistoren, Roland maakt gebruik van digitale technologie wat de versterker veel meer mogelijkheden geeft. Op grote podia zullen een top met een of meerdere cabinetten beter tot uiting komen, Mesa Boogie is zo'n professioneel beest.

Meer

Basversterkers Er zijn 19 producten

Subcategorieën

  • Basversterker Combo

    Basversterkers in combo formaat zijn lekker compact en kunnen goed worden afgesteld op hun toepassing. De kleine voor thuis en middelgrote voor in het oefenhok en de grote jongens voor in de kroeg of klein podium. Merken als Eden en Markbass zijn de specialisten op dit gebied en zijn daarom volop aanwezig. Veel gebruikte technologie is op basis van transistoren, Roland maakt gebruik van digitale technologie wat de versterker veel meer mogelijkheden geeft.

  • Basversterker Head

    Met een basversterker head ben je flexibel. Je kan voor elke optreden de juiste cabinetten selecteren of als je meerdere speakerkasten hebt één thuis en één in de repetitieruimte. Spaar je een hoop gesleep, zeker als de hedendaagse 200 Watt toppen slechts enkele kilo's wegen. Natuurlijk hebben we voor de professionele bassist nog een geweldige Mesa Boogie Stack in onze winkel staan!

  • Bascabinet

    Een passend cabinet bij je bastop is enorm belangrijk. Naast het juiste vermogen is de keuze tussen 2, 4, 8 en 16-Ohm een belangrijk punt. In onze winkel staan een aantal passende combinaties speel klaar. Eden heeft een zeer compacte set die niet veel groter is als een standaard combo!

per pagina
Toont 1 - 12 van de 19 items
Toont 1 - 12 van de 19 items