Electronica

Aan electronica voor een gitaar denken we aan de schakelaar, ingang, het plaatje voor de ingang, draad, condensator, schakelaarknop en schroefjes om de schakelaar en ingang vast te zeten. Omdat we een enorm aanbod potmeters hebben, staan deze in een eigen categorie. 

Electronica Er zijn 133 producten

Subcategorieën

 • Afscherming Tape

  Aan de onderkant van slagplaten en in de binnenkant waar de elekronca zit, wordt afschermingstape gebruikt. Dit om storingen en bijgeluiden tot een minimum te beperken. Boston koper afscherming tape: CST-075X5, CST-100X5 en CST-200X5.

 • Condensatoren

  De meeste toonpotmeters van elektrische gitaren of basgitaren zijn voorzien van condensatoren.

 • Gitaar Ingangen

  Gitaaringangen zijn er in verschillende uitvoeringen. Een eenvoudig model voor elektrisch gitaar die in een plaatje wordt gemonteerd,  modellen voor elektrisch gitaar die door de body gaan en luxe modellen met eindknop voor akoestische gitaren. De meeste modellen zijn er in Black, Chrome, Gold en Nickel.

 • Gitaar Ingang Plaatjes

  Veel elektrische gitaren hebben ze om de gitaaringang vast te houden. Zo heeft een ST-Model gitaar er een aan de bovenkant van de gitaar, de TE-Model en LP-Model aan de zijkant.

 • Montage Draad

  Belangrijk voor een storingsvrij geluid is goede bedrading. We leveren met katoen afgeschermde montagedraad. Deze koperen vintage stijl montage draad van 1mm2 is leverbaar in zwart, wit, rood en geel. Ook is er een 4-aderige draad met kunststof afscherming en een model met metalen omhulsel.

 • Schakelaars

  De meeste elektrische gitaren hebben een schakelaar om zo verschillende elementen of combinaties te kiezen. In de loop der jaren zijn er een aantal specifieke schakelaars ontstaan voor de LP-Model, SG, ST-Model, TE-Model enz. Hieronder staan de modellen van Boston, Oak Grigsby en Switchcraft. Boston is een goede allround vervanger, Oak Grigsby zijn authentiek aan Fender en Switchcraft wordt door veel Amerikaanse bouwers gebruikt. Ook zijn er diverse minischakelaars voor extra schakelmogelijkheden.

 • Schakelaar Knoppen

  Ben je knop van je schakelaar kwijt? Of geef je je gitaar een andere identiteit. Kijk dan hier voor de verschillende schakelaarknoppen. De meeste knoppen zijn er voor metrische draad of inch draad. Aziatische gitaren of Boston schakelaars hebben meestal metrische draad en de Amerikaanse gitaren of Switchcraft schakelaars hebben vaak inch draad. Ook hebben we originele uitvoeringen van Fender op voorraad!

 • Schakelaar Schroeven

  Schroeven voor een schakelaar kwijt? Of zijn de in de loop der tijd geroest! Hieronder staan al onze mogelijke oplossingen.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 133 items
Toont 1 - 12 van de 133 items