Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Onze winkels

Onze winkels

Muziekhandel Piet Joosten VOF te Oosterhout

Gitaarversterkers

Gitaarversterkers zijn er in combo formaat en als head. Combo's zijn lekker compact en er is volop keuze! Bij een head heb je een cabinet nodig. Gitaarversterkers zijn er in transistor, buizen en modeling. Amps op transistor technologie zijn aantrekkelijk in prijs en goed af te stellen als het gaat op volume en klank. Buizen versterkers hebben e...

Gitaarversterkers zijn er in combo formaat en als head. Combo's zijn lekker compact en er is volop keuze! Bij een head heb je een cabinet nodig. Gitaarversterkers zijn er in transistor, buizen en modeling. Amps op transistor technologie zijn aantrekkelijk in prijs en goed af te stellen als het gaat op volume en klank. Buizen versterkers hebben een warmere klank en veel dynamiek. Gewicht is vaak hoger en prijzen zijn niet altijd voor de beginners. Roland is voor ons het merk als het om modeling amps gaat. Door digitale technologie worden er klanken van bekende versterkers gesimuleerd en zijn er talloze opties qua effecten. Alles dus in één betaalbaar kastje, uitstekend voor de starter en/of gitarist die alles-in-een wilt!

Meer

Gitaarversterkers Er zijn 121 producten

Subcategorieën

  • Gitaarversterker Combo

    Gitaarversterkers in combo formaat zijn lekker compact en er is volop keuze! Gitaarversterkers zijn er in transistor, buizen en modeling. Amps op transistor technologie zijn aantrekkelijk in prijs en goed af te stellen als het gaat op volume en klank. Buizen versterkers hebben een warmere klank en veel dynamiek. Gewicht is vaak hoger en prijzen zijn niet altijd voor de beginners. Roland en Vox zijn voor ons de merken als het om modeling amps gaat. Door digitale technologie worden er klanken van bekende versterkers gesimuleerd en zijn er talloze opties qua effecten. Alles dus in één betaalbaar kastje, uitstekend voor de starter en/of gitarist die alles-in-een wilt!

  • Gitaarversterker Head

    Als gitarist ken je natuurlijk die muur van versterkers bij grote concerten. Een head met een of meerdere kabinetten. Natuurlijk hebben wij die kasten ook, maar inmiddels ontstaat er ook een vraag naar rugvriendelijk versies. Niet iedereen heeft immers roadies ter beschikking. Naast de grote Marshall en Mesa Boogie stacks hebben we ook compacte heads van DV Mark en Mesa Boogie. Vaak met schakelbaar vermogen dat ze thuis goed te gebruiken zijn, maar nog steeds voldoende vermogen om een café te vullen.

  • Gitaarcabinet

    Een passend cabinet bij je gitaartop is enorm belangrijk. Naast het juiste vermogen is de keuze tussen 2, 4, 8 en 16-Ohm een belangrijk punt. In onze winkel staan een aantal passende combinaties speel klaar. DV Mark, Marshall en Vox zetten bij ons de toon.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 121 items
Toont 1 - 12 van de 121 items