Drum Accessoires

Als we denken aan accessoires en onderdelen voor drums, denken we aan drumstokken, drumvellen, hardware, tassen, koffers, bekkens en middelen om alles in conditie te houden.

Drum Accessoires Er zijn 133 producten

Subcategorieën

 • Bekkens

  De laatste modellen Zildjian bekkens die we nog op voorraad hebben zijn uiterst scherp in prijs! OP=OP

 • Brushes

  Brushes zijn er als traditionele brushes met waaiervormige sprieten of als gebundelde hout. De traditionele zijn bedoeld voor jazz muziek of om een vegende klank te krijgen. De houten brushes zijn ontwikkeld tijdens de unplugged periode om minder volume te produceren.

 • Drum Hoezen

  Drumhoezen bestaan uit hoezen voor de ketels, bekkens en eventueel stokken. Zo kan je je drumstel eenvoudig meenemen zonder dat hij beschadigd. Een stokkentas is handig zodat je altijd de juiste stokken bij de hand hebt. Bekkens zijn kostbaar en bescherm ze daarom ook goed. Naast bekkentassen zijn er ook speciale koffers!

 • Drum Hardware

  Zonder hardware geen drumstel. Goede en betaalbare hardware is er van Dixon, maar ook Hayman en Tama hardware worden door ons geleverd.

 • Drumstokken

  Agner en Vic-Firth maken top kwaliteit drumstokken van diverse houtsoorten. Het Zwitserse bedrijf Agner kenmerkt zich door de verschillende modellen drumsticks ook nog eens in verschillende gewichten te maken. Vic-Firth is Amerikaans en een van de grootste drumstok fabrikanten van de wereld.

  Paukenstokken worden niet alleen gebruikt bij pauken, ook drummers gebruiken ze om mooie dynamische effecten uit hun bekkens te halen. Er is een enorm aanbod aan modellen en uitvoeringen. Zo kan de bol variëren in diameter van 32-56mm en van materiaal. Vilt, zacht vilt, hard vilt en wolvilt zijn de meest voorkomende. Ook de steel waar de bol op is gemonteerd zijn er in diverse uitvoeringen en materialen. Bamboe, eiken en esdoorn zijn de meest voorkomende. 

 • Drumvellen

  De Evans Drumvellen zijn al meer dan veertig jaar actief in de muziekbusiness. Veel mensen realiseren zich niet dat Evans de synthetische drumvel introduceerde in 1956!  Chick Evans was de eerste drummer die op een kunststof vel speelde. Doordat dit waterbestendig is veranderde de drumwereld voor altijd. Door de samenwerking met D'Addario sind 1995 kunnen ze hun productieproces optimaliseren en is er ruimte voor innovaties. Zo hebben ze Level 360 ontwikkeld, dit zijn beter aansluitende vellen voor basdrum en eenvoudiger te stemmen. Remo is misschien wel het meest bekende merk als het gaat om drumvellen. Grote artisten zoals Steve Smith, Simon Philips, Kenny Aronoff, Dave Weckl, Steve Gadd en Lars Ulrich spelen er al jaren op.

 • Drum Onderhoud

  Wanneer je drumkit goed word onderhouden, gaat je drumstel niet alleen langer mee, maar speelt het ook lekkerder. Het juiste materiaal om je geliefde set in topconditie te houden is van Music Nomad. Op natuurlijke basis en ruikt nog eens lekker ook.

 • Kloppers

  Kloppers kunnen gebruikt worden voor klokkenspel, marimba, xylofoon of kleine slaginstrumenten. Ze zijn er in verschillende formaten, materialen en uitvoeringen.

 • Paukenstokken

  Grote percussie instrumenten zoals pauken hebben hun eigen type stokken. Er is keuze uit verschillende materialen en uitvoeringen. De kop is van vilt in verschillende hardheden en verschillende formaten voor de juiste resultaat.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 133 items
Toont 1 - 12 van de 133 items