Blaasinstrumenten

Veel verkochte blaasinstrumenten naast de blokfluit en mondharmonica zijn de trompet, trombone en de nieuwe jSAX. We hebben een selectie gemaakt op basis van de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Blaasinstrumenten Er zijn 70 producten

Subcategorieën

 • Blokfluiten

  Aura blokfluiten worden in Nederland gemaakt. Het is al jaren de meest gebruikte schoolblokfluit. Alle modellen worden inclusief etui geleverd. Meinel is een leuke blokfluit om zelf mee te oefenen. Moeck is een Duitse bedrijf dat de meeste instrumenten in eigen fabriek produceert. Al jaren lang aan de top als het gaat om kwalitatieve blokfluiten.

 • jSAX

  De Nuvo jSAX biedt kleine kinderen de kans om meteen “saxofoon” te spelen.
  De grepenstructuur van de jSAX is geënt op het traditionele saxofoonsysteem. Zodoende worden kinderen vertrouwd met de toonopwekking en de sound van een “echte saxofoon”.

 • Mondharmonica's

  Voor jong en oud is de mondharmonica. In de blues, jazz, pop en rock worden veelal diatonische mondharmonica's gebruikt. Deze hebben een hele of halve toonafstand onderling. De tonen zijn verschillend bij halen en blazen. Het kan daarom zijn dat er binnen een muziekstuk mondharmonica's nodig zijn van verschillende toonsoorten. Melodische mondharmonica's hebben een opeenvolgende opbouw van hele tonen. Dit is te vergelijken met de witte toetsen van een piano. Chromatische modellen zijn geschikt voor de gevorderde blazer. De toonopbouw is een gedeelte van het klavier van een piano. Met een schuifje kiest u voor de hele of halve toon.

 • Trombones

  Trombones zijn er in alle soorten en maten. De tenor trombone of schuiftrombone wordt het meest bespeeld. Tegenwoordig zien we steeds meer trombones met kwartventiel, deze spelen hetzelfde sneller. Door de introductie van ABS of kunststof blaasinstrumenten zijn ze toegankelijk voor ieders budget.

 • Trompetten

  Trompetten zijn er in alle soorten en maten. De Bb trompet wordt het meest bespeeld. Door de introductie van ABS of kunststof blaasinstrumenten zijn ze toegankelijk voor ieders budget.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 70 items
Toont 1 - 12 van de 70 items