Algemene Accessoires

Algemene accessoires zijn toebehoren die aan bij verschillende muziekinstrumenten kunnen worden gebruikt. Denk aan lessenaars, stemapparaten en metronomen.

Algemene Accessoires Er zijn 45 producten

Subcategorieën

 • Gehoor Bescherming

  Zowel op het podium als in de zaal gaat de muziek steeds harder. Een goede bescherming is dan belangrijk. Met de oordopjes van Alpine kan d.m.v. drie verschillende filters de frequentie bepalen die je minder wilt horen. De Alpine MusicSave Pro oordopjes zijn speciaal ontwikkeld om bepaalde frequenties tijdens optredens te elimineren. Thunderplugs zijn uiterst betaalbaar en komen zeer goed uit verschillende testen en als het gaat om prijs/kwaliteit als beste. Van Fender hebben we twee verschillende setjes, voor concerten en muzikanten.

 • Lessenaars

  Lessenaars zijn er in veel uitvoeringen. Belangrijk voor de juiste lessenaar is de toepassing en de soort muziek er op moet staan. Dunne boekjes kunnen op een lichte standaard worden geplaatst. Moet hij elke week mee, dan is een opvouwbare lessenaar handig. Ook hebben we handige accessoires zoals lampjes, tassen en magneten.

 • Metronomen

  Metronomen zijn er in een klassiek model en als digitaal. De klassieke model is er in kunststof behuizing of in hout. Deze laatste heeft de mooiste toon. De digitale modellen hebben veel mogelijkheden en kunnen zeer compact zijn.

 • Stemapparaten

  Je hebt stemapparaten voor gitaar, ukelele, viool enz. Maar je kan ook kiezen voor een chromatisch stemapparaat, hiermee kan je dan de meeste instrumenten stemmen. Tegenwoordig worden veel tuners gebruikt die je kan klemmen, de clip-on modellen. Ook zijn er uitvoeringen die je kan plaatsen in het klankgat van een akoestisch gitaar of luxe uitvoeringen voor gitaar die in je pedalboard passen. De keuze is dus enorm. Maar voor de traditionele muzikant hebben we ook nog een stemvork!

per pagina
Toont 1 - 12 van de 45 items
Toont 1 - 12 van de 45 items