• Reparatie Snaren vervangen Floyd Rose

Reparatie Snaren vervangen Floyd Rose

Snaren vervangen op een elektrische gitaar met een Floyd Rose tremolo systeem is een vak apart. Wij doen het vakkundig en goed.
Artikelnummer:
REP-SVFR
Levertijd:
In bestelling (3-5 Werkdagen levertijd)
Beschikbaarheid:
Bel of Mail voor de levertijd
Reviews:
€25,00 .
Incl. btw

Snaren vervangen op een elektrische gitaar met een Floyd Rose tremolo systeem is een vak apart. Veel gitaristen kiezen ervoor om elke snaar afzonderlijk te vervangen, zodat de tremolo op spanning blijft. Wij verwijderen wel alle snaren zodat we de toets (als het nodig is) kunnen schoonmaken en eventueel voeden met olie. Deze optie staat online omdat er gitaristen zijn die bij ons een elektrische gitaar met Double Locking Tremolo online willen bestellen en gelijk hun favoriete gitaarsnaren op willen. In sommige gevallen moeten wij dit combineren met "Reparatie Intoneren Elektrische Gitaar". Wanneer er veel dikkere of misschien dunnere snaren op de gitaar worden gezet, zal de gitaar opnieuw toonzuiver gemaakt moeten worden.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht met uw huidige gitaar om de snaren te vervangen. Als u gitaar in goede conditie is het vervangen van snaren binnen 20-30 minuten geregeld. Afspraak maken mag, maar hoeft niet.

De prijs is gebaseerd op uitsluitend het vervangen van de snaren, snaren zijn niet inbegrepen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »