• Reparatie Snaren vervangen

Reparatie Snaren vervangen

Als u gitaar in goede conditie is het vervangen van snaren binnen 10-15 minuten geregeld. Afspraak maken mag, maar hoeft niet.
Artikelnummer:
REP-SV
Levertijd:
In bestelling (3-5 Werkdagen levertijd)
Beschikbaarheid:
Bel of Mail voor de levertijd
Reviews:
€15,00 .
Incl. btw

Niet iedereen is in staat vakkundig snaren te vervangen. Verschillende gitaren vergen verschillende technieken. Deze optie staat online omdat er gitaristen zijn die bij ons een gitaar online willen bestellen en gelijk hun favoriete gitaarsnaren op willen. In sommige gevallen moeten wij dit combineren met "Reparatie Intoneren Elektrische Gitaar". Wanneer er veel dikkere of misschien dunnere snaren op de gitaar worden gezet, zal de gitaar opnieuw toonzuiver gemaakt moeten worden en de brug/tremolo worden afgesteld.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht met uw huidige gitaar om de snaren te vervangen. Als u gitaar in goede conditie is het vervangen van snaren binnen 10-15 minuten geregeld. Afspraak maken mag, maar hoeft niet.

In principe kunnen wij alle snaarinstrumenten voorzien van nieuwe snaren. Gitaren met een Floyd Rose tremolo systeem of 12-snarige gitaren vergen meer werk en valt buiten deze reparatie. De prijs is gebaseerd op uitsluitend het vervangen van de snaren, snaren zijn niet inbegrepen. Mechanieken, topkam en brug dienen in goede staat te zijn. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »