Sterling by Music Man JP60LH Elektrische gitaar Left Black Metallic
Sale !!! -€ 300,00

Sterling by Music Man JP60LH Elektrische gitaar Left Black Metallic

Niet iedere gitarist heeft het budget om een originele Music Man John Petrucci Signature gitaar te kunnen kopen. Sterling by Music Man is het enige bedrijf die modellen van MM mogen namaken. Deze JP60LH is het beste betaalbare alternatief voor een left handed JP6. Linkshandige liefhebbers van John Petrucci is dit een uitgelezen kans om nog aan zo'n gitaar in Black Metallic te komen, hij is namelijk niet meer in productie. We hebben nog de hand weten te leggen op nog enkele exemplaren.  Voor de body is er basswood gebruikt met een esdoorn hals waar een palissander toets op zit. Een traditionele tremolo en een 3-standenschakelaar voor de klankvariaties. Inclusief Sterling by Music Man luxe gig-bag.

€ 699,00 € 999,00 - € 300,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-ZA besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Body
Een diepe cutaway maakt het mogelijk om makkelijk bij de 24-ste fret te komen. De basis voor de body is basswood gebruikt. Dit, in Nederland vertaalde, linden hout reageert snel op tonen. Dus bij snelle solo's blijven de klanken goed definieerbaar. De ergonomisch vormgegeven body heeft veel rondingen voor extra speelcomfort. Achter waar de hals in de body komt is afgerond zodat de hoge posities probleemloos te bereiken zijn.

Hals
Deze is vervaardigd uit een stuk esdoorn met een verlijmde toets. Voor de toets op de hals wordt verbonden is er een verstelbare halspen aangebracht, die verstelbaar is bij de body. Net als bij de meeste Music Man instrumenten. De verbinding met de body is een zogeheten bold-on, een geschroefde verbinding. Veel merken werken met een 4-punts systeem, bij Sterling is het met vijf schroeven. Dit heeft meer stabiliteit en een betere toon. Net als bij zijn Amerikaanse broer zijn er locking mechanieken gebruikt in de 4+2 stijl. De hals is gesatineerd afgewerkt. Omdat deze gitaar een tremolo heeft zitten er locking mechanieken op, dit om snel een snaar te vervangen en dat de gitaar beter op stemming blijft. De halspen is met een wieltje te verstellen bij de body, zo kan je snel een correctie toepassen bij een andere snaar spanning. Op de in de bodykleur mee gespoten kop van de gitaar staat de handtekening van John Petrucci.

Toets
Palissander is het meest voorkomende houtsoort voor een toets, LP-Model, ST-Model of TE-Model gitaren. Het geeft de gitaar iets meer warmte, esdoorn laat de gitaar helderder klinken. Palissander is donker van kleur. Voor de inleg zijn er JP Shields gebruikt. Aan de zijkant van de toets zitten ook positieaanduidingen in de vorm van stippen. De radius van de toets is 16", dit vereenvoudigd het opdrukken van de snaren.

Elementen
Voor de originele JP6 worden twee humbucker elementen van DiMarzio, deze JP60 van SBM is voorzien van twee humbuckers die door Ernie Ball voor SBM zijn ontworpen. Ze zijn veelzijdig en klinken strak bij een stevige overdrive.

Model: 6-Snarige elektrische gitaar
Body: Linden hout
Mensuurlengte: 648mm
Hals: Hard esdoorn
Halsvorm: Standaard
Halsbinding: Geen
Halsbreedte: 42mm bij topkam
Toets: Palissander
Toetsinleg: JP Shields
Fretten: 24 Medium Jumbo
Elementen: 2x SBM Humbuckers
Electronica: Volumeregeling, Toonregeling & 3-Standenschakelaar
Slagplaat: Geen
Brug: Modern tremolo
Mechanieken: Sterling Locking (4+2)
Hardware kleur: Verchroomd
Kleur: Black metallic
Afmetingen:
Accessoires: Deluxe Sterling by Music Man Bag
*: Wijzigingen van specificaties zijn voorbehouden

Datasheet

856205001942
1 Item

Je bent misschien ook geïnteresseerd in