Schecter Keith Merrow KM-6 MK-III Standard Elektrisch gitaar Trans Black Burst
-€ 143,00

Schecter Keith Merrow KM-6 MK-III Standard Elektrisch gitaar Trans Black Burst

Deze Schecter KM-6 MK-III Standard is een goed alternatief voor de duurdere Artist signature model van Keith Merrow. Keith is een technisch begaafd metal gitarist die hoge eisen aan zijn gitaar stelt, maar ook weet dat er gitaristen zijn met een beperkt budget. Wel de looks, bespeelbaarheid en karakter, maar tegen een lagere prijs. Voor deze standard een moeras essen body met een geschroefde hals die uit vijf delen maple bestaat. Voor dit Standard model heeft Schecter twee passieve en agressief klinkende humbuckers ontwikkeld.

€ 996,00 € 1.139,00 - € 143,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Andere kenmerken zijn de Schecter Hardtail brug, kunststof bodybinding, Ernie Ball Compensated topkam en ebben toets met aluminium cirkel inleg.

Body
De body is opgebouwd uit twee delen massief moeras essen hout met twee delen quilted maple aan de bovenzijde, ze zijn bookmatched en dit zorgt voor een symmetrisch geheel. Moeras essen komt voornamelijk uit de zuidelijke delen van de VS, het heeft een wat fellere respons en wat meer hoog dan elzen. De warmte en sustain blijven ruim voldoende aanwezig. Het quilted maple hout dat gebruikt wordt voor de top geeft de gitaar meer helderheid en een unieke uitstraling. Deze top heeft een radius, dus loopt rond voor meer speelcomfort.

Hals
Geschroefd op de body en hij bestaat uit vijf delen esdoorn hout die onderling met elkaar zijn verlijmd. Drie delen roasted maple, twee delen esdoorn en een carbon fiber versteviging zorgen voor een uiterst stabiele hals waarbij torderen echt niet mogelijk is. Een verstelbare halspen, die te verstellen is bij de body, zorgt voor een perfecte afstelling van de snaar spanning. Een ultra dunne c-vormige hals is geliefd bij veel metal gitaristen (19.4mm bij de eerster fret en 20.9mm bij de twaalfde fret).

Toets
Ebben heeft prachtige allround klankeigenschappen en is uiterst duurzaam. Vaak donker van kleur, maar er zijn genoeg variaties waarbij er tekeningen te zien zijn. Voor de inleg is er aluminium gebruikt, in de vorm van off-set cirkels. Schecter kiest voor een compound radius fretboard, de toets heeft bij de topkam een ronding van 12" en loopt vlakker uit naar de body waar deze een radius heeft van 16". Het spelen van akkoorden doen gitaristen het liefst op een meer ronde toets, soleren en bendingen juist op een vlakkere toets. Dit is beste van twee werelden. 

Elementen
Samen met Keith Merrow zijn twee humbuckers ontwikkeld die het karakter van zijn Fishman Sgnature Fluence Custom humbuckers moeten benaderen. Een volume regeling, 3-standen schakelaar en een mini switch om de humbuckers enkelspoels te maken. Kortom een uiterst veelzijdige gitaar met een agressief randje. 

Brug
Het is een Schecter hardtail waarvan de snaren door de body lopen. Dit zorgt voor meer sustain en verbeterd te toonkwaliteit. Deze brug heeft individuele in hoogte te verstellen zadels en elke snaar kan perfect geïntoneerd worden door de schroef aan de achterzijde van de brug.

Datasheet

815447026984
110 cm
10 cm
50 cm
6 kg
1 Item
Datasheet
Uitvoering
6-Snarige elektrische gitaar
Body vorm
Rock-Model
Top
Gevlamd esdoorn
Body
Essen
Bodybinding
Kunststof zwart
Mensuurlengte
25.5-Inch (648mm)
Hals
Roasted maple/maple
Halsbinding
Kunststof zwart
Halsbreedte
42.0mm
Toets
Ebben
Toetsinleg
Cirkels aluminium
Fretten
24 X-Jumbo
Slagplaat
Geen
Mechanieken
Schecter Locking
Hardware kleur
Zwart
Brug
Hardtail
Merk elementen
Seymour Duncan
Elementen
Hals: Schecter Diamond KM Humbucker & Brug: Schecter Diamond KM Humbucker
Elektronica
1x Volumeregeling, 3-Standenschakelaar & 2-Standen mini switch
Kleur
Zwart
Accessoires
Geen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in