Spector Performer 4 Basgitaar Blue

Spector Performer 4 Basgitaar Blue

De Performer 4 is een 4-snarige basgitaar die je toegang geeft tot die moderne Spector sound en bespreekbaarheid zonder dat je diep in je buidel hoeft te tasten. Hij heeft de traditionele Spector rondingen, contoured body vorm dat in elke positie comfortabel speelt. Of het nu staand of zittend is en met de PJ element configuratie heb je een krachtige met heldere basgeluid. De Performer Series zijn de meest aantrekkelijke geprijsde basgitaren van Spector. Uitermate geschikt voor de beginnende en de iets gevorderde bassist. Doordat er passieve elektronica en nato hout voor de body is gebruikt zijn ze aantrekkelijker geprijsd, zonder dat dit ten koste gaat van bouwkwaliteit.

€ 449,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-ZA besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Spector
Eind jaren zeventig, begon Stuart Spector met het bouwen van handgemaakte bassen in zijn werkplaats te Brooklyn. Samen met Ned Steinberger ontwierpen ze een revolutionaire basgitaar, de NS-1. Dit design was minder plomp en compacter dat ontwerpen tot nu toe. Het was een instrument voor de moderne bassist. Prettige rondingen en nieuwe contouren zorgen voor een subliem speelcomfort en de NS-1 werd een favoriet van veel progressieve spelers. Tot de dag van vandaag bestaat dit unieke ontwerp en in nog steeds een geliefde basgitaar van artiesten zoals: Mike Inez (Alice in Chains), Doug Wimbish (Living Colour) en Tom Doyle (Don Broco).

Datasheet

838164003144
1 Item
Datasheet
Uitvoering
4-Snarige elektrische basgitaar
Body vorm
Rock-Model
Top
Geen
Body
Nato
Bodybinding
Geen
Mensuurlengte
34.0-Inch (864mm)
Hals
Esdoorn (3-Delig)
Halsbinding
Geen
Halsbreedte
40.0mm
Toets
Ebben
Toetsinleg
Stippen kunststof
Fretten
24 Standaard
Slagplaat
Geen
Mechanieken
Standaard gesloten
Hardware kleur
Zwart
Brug
Hardtail
Elementen
Midden: Spector® Proprietary Split coil & Brug: Spector® Proprietary Single coil
Electronica
2x Volumeregeling & 2x Toonregeling
Kleur
Blauw
Accessoires
Geen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in