Juan Salvador 1C Klassieke gitaar

Juan Salvador 1C Klassieke gitaar

Juan Salvador heeft met de 1C de meest betaalbare Europese gitaar voor volwassenen gemaakt. Hiervoor zijn een aantal wijzigingen aangebracht. De zij- en achterkant van de meeste starter gitaren is gemaakt van gelamineerde sapele houtdelen, bij deze 1C is beukenhout gebruikt. Dit geeft een iets fellere toon en is minder warm als sapele. Het volgende punt is de brug en toets, deze zijn van bubinga i.p.v. het populaire palissander. Dit is iets minder duurzaam, maar heeft nauwelijks invloed op de klankkleur. Het laatste is de gesatineerde finish waardoor het hout optimaal kan resoneren.

€ 199,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Vroeger kwamen de Juan Salvador klassieke gitaren uit Spanje, tegenwoordig uit Bulgarije. Ze worden door vakbekwame bouwers gemaakt en omdat de lonen lager zijn, hebben deze gitaren een interessante prijs. Een in Europa handgemaakte klassiek gitaar met deze kwaliteit is niet goedkoper te vinden!

Voordat wij een gitaar versturen of in onze winkel van eigenaar wisselen, wordt hij uitvoerig gecontroleerd. Daardoor komt het zelden voor dat wij achteraf aanspraak moeten maken op garantie van de fabrikant. Een gitaar kan in de fabriek aan alle kwaliteit controles voldoen, maar voordat ze hij ons aankomt heeft de gitaar al een hele reis achter de rug waar iets mis gegaan kan zijn. Elke gitaar wordt bij binnenkomst gecontroleerd en nog een keer als hij bij ons vertrekt. Voldoet een gitaar niet aan onze kwaliteitseisen, dan gaat hij gewoon terug naar de leverancier. Na jaren in dit vak te zitten weten we waar een gitaar aan moet voldoen.

Model: 6-Snarige nylonsnarige akoestische gitaar
Bovenblad: Massief ceder
Bracing: Waaiervorm
Zij- & Achterkant: Gelamineerd beuken
Bodybinding: Donker beuken (Bovenblad)
Rosette: Standaard
Mensuurlengte: 580mm
Hals: Mahonie
Halsbinding: Geen
Toets: Bubinga
Toetsinleg: Geen
Fretten: 19
Slagplaat: Geen
Mechanieken: Standaard open met witte knoppen
Brug: Bubinga
Hardware kleur: Verchroomd
Electronica: Geen
Afmetingen: Body dikte bij hals: 95mm, Body dikte onder: 105mm, Halsdikte bij topkam: 22mm, Halsdikte bij tiende fret: 25mm & Topkambreedte: 52mm
Kleur: Naturel gesatineerd
Accessoires: Geen
*: Wijzigingen van specificaties zijn voorbehouden

Datasheet

7442911428451
1 Item

Je bent misschien ook geïnteresseerd in