D'Addario ECG23 Snaren Chromes Extra Light

D'Addario ECG23 Snaren Chromes Extra Light

D'Addario ECG23 Flatwound gitaarsnaren Chromes Extra Light. Een gladde set gitaarsnaren, je hoort veel minder bijgeluiden als je met je vingers over de snaren glijd. Een relatief dunne set met een warm toonkarakter.

€ 23,50
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

De ECG23 is D'Addario's dunste set flatwound snaren, Extra light. Chrome's voelen glad aan en klinken warm, deze milde klank is ideaal voor traditionele jazz, rockabilly twang, R&B en enkele pop/rock stijlen. Dit type snaren wordt ook wel geslepen snaren genoemd, je hoort veel minder bijgeluiden als je met je vingers over de snaren glijd. D'Addario XL Chromes zijn de industriële standaard in de wereld van de flatwound gitaar snaren. Ze geven een ronde klank met diep laag zonder dat ze kracht verliezen. De omwikkeling is van een afgevlakte stainless steel draad, die vervolgens gepolijst wordt voor een perfecte gladde snaar. Doordat ze gepolijst zijn voelen ze super zacht aan.

Tips zodat je snaren langer mee gaan:

  1. Was voor het spelen je handen. Zouten en zuren op je vingers tasten de snaren aan.
  2. Maak na het spelen de snaren schoon met een droge doek of speciale reinigingset (Music Nomad String Fuel)
  3. Maak de toets goed schoon voordat je nieuwe snaren op je gitaar zet en behandel hem na met olie (Music Nomad F-One Oil).
  4. Behandel een paar keer per jaar de fretten met een polish (Music Nomad Frine), gladde fretten voorkomen beschadigingen aan snaren.

Datasheet

019954920036
4 Items
Datasheet
Materiaal
Verchroomd flatwound

Je bent misschien ook geïnteresseerd in