D'Addario EHR310 Snaren Half Rounds Regular Light

D'Addario EHR310 Snaren Half Rounds Regular Light

D'Addario EHR310 Elektrische gitaarsnaren Half Rounds Regular Light. Half rounds zijn de perfecte mix tussen flatwound en roundwound snaren, je hoort iets minder bijgeluiden als je met je vingers over de snaren glijd. Ze klinken iets helderder ten opzichte van flatwound snaren en hebben een standaard dikte.

€ 13,50
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Het concept van Half Round snaren is uniek. De drie dikke snaren zijn omwonden en daarna met een computergestuurde machine zo geslepen dat ze niet helemaal glad zijn maar nog een beetje relief hebben. Deze D'Addario EHR310 in Regular Light hebben een warmer karakter als de Nickel Wound elektrische gitaarsnaren.

Een Regular Light dikte is voor D'Addario 10-46, veel gitaren zonder tremolo systeem worden standaard op deze dikte afgesteld. Dus bij het gebruik van deze snaren is het intoneren en/of afstellen van de hals niet nodig. Steeds meer moderne merken gaan ook deze dikte gebruiken op gitaren met een tremolo.

Tips zodat je snaren langer mee gaan:

  1. Was voor het spelen je handen. Zouten en zuren op je vingers tasten de snaren aan.
  2. Maak na het spelen de snaren schoon met een droge doek of speciale reinigingset (Music Nomad String Fuel).
  3. Maak de toets goed schoon voordat je nieuwe snaren op je gitaar zet en behandel hem na met olie (Music Nomad F-One Oil).
  4. Behandel een paar keer per jaar de fretten met een polish (Music Nomad Frine), gladde fretten voorkomen beschadigingen aan snaren.

Datasheet

019954927004
2 Items
Datasheet
Materiaal
Staal halfround

Je bent misschien ook geïnteresseerd in