D'Addario EHR340 Snaren Half Rounds LT/HBTM

D'Addario EHR340 Snaren Half Rounds LT/HBTM

D'Addario EHR340 Elektrische gitaarsnaren Half Rounds Light Heavy Bottom. Half rounds zijn de perfecte mix tussen flatwound en roundwound snaren, je hoort iets minder bijgeluiden als je met je vingers over de snaren glijd. Ze klinken iets helderder ten opzichte van flatwound snaren en deze set heeft een standaard dikte met iets dikkere bassen.

€ 13,50
Inclusief belasting
 Niet op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Het concept van Half Round snaren is uniek. De drie dikke snaren zijn omwonden en daarna met een computergestuurde machine zo geslepen dat ze niet helemaal glad zijn maar nog een beetje relief hebben. Deze D'Addario EHR340 in Light Top/Heavy Bottom hebben een warmer karakter als de Nickel Wound elektrische gitaarsnaren.

Light Top/Heavy Bottom snaren worden gebruikt door gitaristen die meer laag willen hebben of in een lagere stemming spelen. Veel elektrische gitaren worden standaard voorzien van een 10-46 setje, het kan dus zijn dat de gitaar iets bijgesteld moet worden bij het gebruik van dikkere snaren. 

Tips zodat je snaren langer mee gaan:

  1. Was voor het spelen je handen. Zouten en zuren op je vingers tasten de snaren aan.
  2. Maak na het spelen de snaren schoon met een droge doek of speciale reinigingset (Music Nomad String Fuel).
  3. Maak de toets goed schoon voordat je nieuwe snaren op je gitaar zet en behandel hem na met olie (Music Nomad F-One Oil).
  4. Behandel een paar keer per jaar de fretten met een polish (Music Nomad Frine), gladde fretten voorkomen beschadigingen aan snaren.

Datasheet

019954927035
Datasheet
Materiaal
Staal halfround

Je bent misschien ook geïnteresseerd in