D'Addario EHR360 Snaren Half Rounds Jazz Medium

D'Addario EHR360 Snaren Half Rounds Jazz Medium

D'Addario EHR360 Elektrische gitaarsnaren Half Rounds Jazz Medium. Half rounds zijn de perfecte mix tussen flatwound en roundwound snaren, je hoort iets minder bijgeluiden als je met je vingers over de snaren glijd. Ze klinken iets helderder ten opzichte van flatwound snaren en deze set is iets dikker en is geschikt voor een jazzgitaar.

€ 15,90
Inclusief belasting
 Niet op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Het concept van Half Round snaren is uniek. De vier dikke snaren zijn omwonden en daarna met een computergestuurde machine zo geslepen dat ze niet helemaal glad zijn maar nog een beetje relief hebben. Deze D'Addario EHR360 in Jazz Medium hebben een warmer karakter als de Nickel Wound elektrische gitaarsnaren.

Jazz medium (13-56) snaren worden gebruikt voor hollowbody gitaren. Voor een standaard elektrische gitaar zullen we ze niet aanraden. Een thinline hollowbody gitaar of jazz gitaar kan wel, maar dan zal de hals en intonatie moeten worden aangepast. Veel jazz gitaren zijn standaard voorzien van een 12-52 setje, voor een goede bespeelbaarheid en juiste intonatie zal voor deze dikkere set de gitaar moeten worden afgesteld.

Tips zodat je snaren langer mee gaan:

  1. Was voor het spelen je handen. Zouten en zuren op je vingers tasten de snaren aan.
  2. Maak na het spelen de snaren schoon met een droge doek of speciale reinigingset (Music Nomad String Fuel).
  3. Maak de toets goed schoon voordat je nieuwe snaren op je gitaar zet en behandel hem na met olie (Music Nomad F-One Oil).
  4. Behandel een paar keer per jaar de fretten met een polish (Music Nomad Frine), gladde fretten voorkomen beschadigingen aan snaren.

Datasheet

019954927059
Datasheet
Materiaal
Staal halfround

Je bent misschien ook geïnteresseerd in