D'Addario EJ10 Snaren 80/20 Bronze Extra Light

D'Addario EJ10 Snaren 80/20 Bronze Extra Light

D'Addario EJ10 Staalsnarig gitaarsnaren 80/20 Bronze Extra Light. Een dunne set snaren voor een akoestische of semi-akoestische gitaar met een helder toonkarakter.

€ 7,90
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

De D'Addario EJ10 staalsnarige gitaarsnaren set bestaat uit twee verzilverd stalen snaren en vier 80/20 brons omwonden snaren. De verhouding 80/20 brons is 80% koper en 20% tin. Hierdoor hebben ze een heldere klank. De dikte van dit setje is Extra Light.

Veel akoestische gitaren worden standaard geleverd met een 0.012" dikte. Hoe dikker de snaar, hoe voller de toon en meer volume. Dit setje begint met een 010, de dunste voor akoestisch gitaar. Speelt je gitaar zwaar of gaat het benden moeilijk, dan zijn deze dunne snaren een goede oplossing. Het wijzigen van snaardikte kan invloed hebben op de afstelling van de gitaar. In een enkel geval zal de halspen iets losser moeten.

Tips zodat je snaren langer mee gaan:

  1. Was voor het spelen je handen. Zouten en zuren op je vingers tasten de snaren aan.
  2. Maak na het spelen de snaren schoon met een droge doek of speciale reinigingset (Music Nomad String Fuel).
  3. Maak de toets goed schoon voordat je nieuwe snaren op je gitaar zet en behandel hem na met olie (Music Nomad F-One Oil).
  4. Behandel een paar keer per jaar de fretten met een polish (Music Nomad Frine), gladde fretten voorkomen beschadigingen aan snaren.

Datasheet

019954122119
6 Items
Datasheet
Materiaal
80/20 Brons

Je bent misschien ook geïnteresseerd in