D'Addario EJ11 Snaren 80/20 Bronze Light

D'Addario EJ11 Snaren 80/20 Bronze Light

D'Addario EJ11 Staalsnarig gitaarsnaren 80/20 Bronze Light. Een standard dikte set snaren voor een akoestische of semi-akoestische gitaar met een helder toonkarakter.

€ 7,90
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

De D'Addario 80/20 Bronze snaren zijn ideaal voor beginners of gitaristen die van een zachte klankkarakter houden. 80/20 Bronze snaren hebben een diepe, helder en geprojecteerde toon. De dikte van deze EJ11 staalsnarige gitaarsnaren is Light.

Veel akoestische gitaren worden standaard geleverd met een 0.012" dikte. Hoe dikker de snaar, hoe voller de toon en meer volume. Dit setje begint ook met een 0.012" dikte, een goede vervanger voor je gitaar met een standaard afstelling.

Tips zodat je snaren langer mee gaan:

  1. Was voor het spelen je handen. Zouten en zuren op je vingers tasten de snaren aan.
  2. Maak na het spelen de snaren schoon met een droge doek of speciale reinigingset (Music Nomad String Fuel)
  3. Maak de toets goed schoon voordat je nieuwe snaren op je gitaar zet en behandel hem na met olie (Music Nomad F-One Oil).
  4. Behandel een paar keer per jaar de fretten met een polish (Music Nomad Frine), gladde fretten voorkomen beschadigingen aan snaren.

Datasheet

019954122126
10 Items
Datasheet
Materiaal
80/20 Brons

Je bent misschien ook geïnteresseerd in