D'Addario EJ15 Snaren Phosphor Bronze Extra Light

D'Addario EJ15 Snaren Phosphor Bronze Extra Light

D'Addario EJ15 Staalsnarige gitaarsnaren Phosphor Bronze Extra Light. Een dunne set snaren voor een akoestische of semi-akoestische gitaar met een warm toonkarakter.

€ 9,30
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

De D'Addario Phosphor Bronze snaren staan al jaren wereldwijd bekend om een prachtige duurzame toon. Fosfor bronze snaren hebben een warm, helder en gebalanceerd akoestisch karakter. De dikte van deze EJ15 staalsnarige gitaarsnaren is Extra Light.

Veel akoestische gitaren worden standaard geleverd met een 0.012" dikte. Hoe dikker de snaar, hoe voller de toon en meer volume. Dit setje begint met een 010, de dunste voor akoestisch gitaar. Speelt je gitaar zwaar of gaat het benden moeilijk, dan zijn deze dunne snaren een goede oplossing. Het wijzigen van snaardikte kan invloed hebben op de afstelling van de gitaar. In een enkel geval zal de halspen iets losser moeten.

Tips zodat je snaren langer mee gaan:

  1. Was voor het spelen je handen. Zouten en zuren op je vingers tasten de snaren aan.
  2. Maak na het spelen de snaren schoon met een droge doek of speciale reinigingset (Music Nomad String Fuel).
  3. Maak de toets goed schoon voordat je nieuwe snaren op je gitaar zet en behandel hem na met olie (Music Nomad F-One Oil).
  4. Behandel een paar keer per jaar de fretten met een polish (Music Nomad Frine), gladde fretten voorkomen beschadigingen aan snaren.

Datasheet

019954121136
8 Items
Datasheet
Materiaal
Fosfor brons

Je bent misschien ook geïnteresseerd in