D'Addario EJ16 Snaren Phosphor Bronze Light

D'Addario EJ16 Snaren Phosphor Bronze Light

D'Addario EJ16 Staalsnarige gitaarsnaren Phosphor Bronze Light. Een standaard set snaren voor een akoestische of semi-akoestische gitaar met een warm toonkarakter.

€ 9,30
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

De D'Addario Phosphor Bronze snaren staan al jaren wereldwijd bekend om een prachtige duurzame toon. Fosfor bronze snaren hebben een warm, helder en gebalanceerd akoestisch karakter. De dikte van deze EJ16 staalsnarige gitaarsnaren is Light.

Veel akoestische gitaren worden standaard geleverd met een 0.012" dikte. Hoe dikker de snaar, hoe voller de toon en meer volume. Dit setje begint ook met een 0.012" dikte, een goede vervanger voor je gitaar met een standaard afstelling.

Tips zodat je snaren langer mee gaan:

  1. Was voor het spelen je handen. Zouten en zuren op je vingers tasten de snaren aan.
  2. Maak na het spelen de snaren schoon met een droge doek of speciale reinigingsdoekjes (Big Bends String Wipes)
  3. Maak de toets goed schoon voordat je nieuwe snaren op je gitaar zet en behandel hem na met olie (Music Nomad F-One Oil).
  4. Behandel een paar keer per jaar de fretten met een polish (Music Nomad Frine), gladde fretten voorkomen beschadigingen aan snaren.

Datasheet

019954121143
10 Items
Datasheet
Materiaal
Fosfor brons

Je bent misschien ook geïnteresseerd in