D'Addario EJ20 Snaren Nickel Wound Jazz Extra Light

D'Addario EJ20 Snaren Nickel Wound Jazz Extra Light

D'Addario EJ20 Hollowbody gitaarsnaren Nickel Wound Jazz Extra Light. Sommige jazz gitaristen willen graag een omwonden g-snaar, deze relatief dunne set snaren voldoet aan deze eisen.

€ 9,25
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Voor elektrische en jazzgitaren worden meestal nickel wound snaren gebruikt. Deze klinken helder, maar niet te helder. Voor deze Jazz Extra Light set  zijn de vier dikke snaren met nikkel omwonden over een zeshoekige stalen kern. De twee dunste snaren zijn van een hoogwaardig carbon staal. Veel elektrische gitaren worden standaard voorzien van een 10-46 setje en jazzgitaren vaak dikker. Wil bijvoorbeeld je jazzgitaar voorzien van snaren die meer lijken op die van een elektrische gitaar, dan is dit een geschikte kandidaat. Deze Jazz extra light is opgebouwd uit de volgende dikte snaren: 0.010", 0.014", 0.022", 0.030", 0.038" en 0.049".

Veranderen van dikte kan gevolg hebben voor de afstelling van je gitaar, het kan dus zijn dat de gitaar iets bijgesteld moet worden.

Tips zodat je snaren langer mee gaan:

  1. Was voor het spelen je handen. Zouten en zuren op je vingers tasten de snaren aan.
  2. Maak na het spelen de snaren schoon met een droge doek of speciale reinigingset (Music Nomad String Fuel).
  3. Maak de toets goed schoon voordat je nieuwe snaren op je gitaar zet en behandel hem na met olie (Music Nomad F-One Oil).
  4. Behandel een paar keer per jaar de fretten met een polish (Music Nomad Frine), gladde fretten voorkomen beschadigingen aan snaren.

Datasheet

019954122188
1 Item
Datasheet
Materiaal
Vernikkeld

Je bent misschien ook geïnteresseerd in