D'Addario EPN22 Snaren Pure Nickel Jazz Medium

D'Addario EPN22 Snaren Pure Nickel Jazz Medium

D'Addario EPN22 Elektrische gitaarsnaren Pure Nickel Jazz Medium. Veel blues en jazzgitaristen houden van een warm toonkarakter en een helder hoog, dit behaal je door nikkel te gebruiken i.p.v. vernikkelde snaren. Een relatief dikke set snaren voor een hollowbody jazzgitaar.

€ 12,90
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Terug naar de sound van de jaren vijftig. Deze Pure Nickel elektrische gitaarsnaren hebben een warm karakter en een helder hoog. In de jaren zestig werden de nikkele snaren verdrongen door vernikkelde snaren die helderder klinken en een groter magnetische opname hebben. De D'Addario EPN23 is een set snaren met een Jazz medium dikte. De drie dunste snaren zijn van een hoogwaardig carbon staal en de drie bassnaren zijn met nikkel omwonden. Deze Jazz medium is opgebouwd uit de volgende dikte snaren: 0.013", 0.017", 0.026", 0.036", 0.046" en 0.056".

Tips zodat je snaren langer mee gaan:

  1. Was voor het spelen je handen. Zouten en zuren op je vingers tasten de snaren aan.
  2. Maak na het spelen de snaren schoon met een droge doek of speciale reinigingset (Music Nomad String Fuel).
  3. Maak de toets goed schoon voordat je nieuwe snaren op je gitaar zet en behandel hem na met olie (Music Nomad F-One Oil).
  4. Behandel een paar keer per jaar de fretten met een polish (Music Nomad Frine), gladde fretten voorkomen beschadigingen aan snaren.

Datasheet

019954968953
1 Item
Datasheet
Materiaal
Nikkel

Je bent misschien ook geïnteresseerd in