D'Addario EPS160 Snaren Pro Steels Medium

D'Addario EPS160 Snaren Pro Steels Medium

D'Addario EPS160 4-Snarige basgitaarsnaren Pro Steels Long Scale Medium. Een roundwound set bassnaren die minder gevoelig is voor corrosie. Een relatief dikke set met een helder toonkarakter.

€ 27,30
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

De EPS160 is een set long-scale snaren voor een 4-snarige basgitaar. Pro Steels hebben een stainless steel omwikkeling, dit zorgt ervoor dat ze minder gevoelig zijn voor corrosie. Ook hebben ze een beter magnetisch veld dan bijvoorbeeld vernikkelde snaren en dit resulteert in meer output van je basgitaar. Pro Steels hebben als eigenschap dat ze helder klinken. Deze Medium set is opgebouwd uit de volgende dikte snaren: 0.050", 0.070", 0.085" en 0.105".

Tips zodat je snaren langer mee gaan:

  1. Was voor het spelen je handen. Zouten en zuren op je vingers tasten de snaren aan.
  2. Maak na het spelen de snaren schoon met een droge doek of speciale reinigingset (Music Nomad String Fuel).
  3. Maak de toets goed schoon voordat je nieuwe snaren op je gitaar zet en behandel hem na met olie (Music Nomad F-One Oil).
  4. Behandel een paar keer per jaar de fretten met een polish (Music Nomad Frine), gladde fretten voorkomen beschadigingen aan snaren.

Datasheet

019954945015
1 Item
Datasheet
Materiaal
Staal

Je bent misschien ook geïnteresseerd in