D'Addario EPS540 Snaren Pro Steels LT/HBTM

D'Addario EPS540 Snaren Pro Steels LT/HBTM

D'Addario EPS540 Elektrische gitaarsnaren Pro Steels Light Top Heavy Bottom. Bij de Pro Steels zijn de bassnaren voorzien van een stainless steel omwikkeling, hierdoor zijn ze een stuk minder gevoelig voor corrosie. Een standaard set met dikkere bassen en met een helder toonkarakter.

€ 9,80
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

ProSteels zijn de meest heldere en magnetische snaren van D'Addario. Pro Steels hebben een stainless steel omwikkeling bij de bassnaren, dit zorgt ervoor dat ze minder gevoelig zijn voor corrosie. Ook hebben ze een beter magnetisch veld dan bijvoorbeeld vernikkelde snaren en dit resulteert in meer output van je gitaar. Deze EPS540 set is opgebouwd uit de volgende dikte snaren: 0.010", 0.013", 0.017", 0.030", 0.042" en 0.052". Light top/Heavy bottom samenstellingen zijn ideaal voor als de de dikke e een toon lager wilt stemmen of je gitaar een een halve toon lager. 

Tips zodat je snaren langer mee gaan:

  1. Was voor het spelen je handen. Zouten en zuren op je vingers tasten de snaren aan.
  2. Maak na het spelen de snaren schoon met een droge doek of speciale reinigingset (Music Nomad String Fuel).
  3. Maak de toets goed schoon voordat je nieuwe snaren op je gitaar zet en behandel hem na met olie (Music Nomad F-One Oil).
  4. Behandel een paar keer per jaar de fretten met een polish (Music Nomad Frine), gladde fretten voorkomen beschadigingen aan snaren.

Datasheet

019954953997
2 Items
Datasheet
Materiaal
Staal

Je bent misschien ook geïnteresseerd in