DR Strings MT-10 Snaren Tite-Fit Medium

DR Strings MT-10 Snaren Tite-Fit Medium

Tite-Fit snaren van DR zijn ontwikkeld voor all-round gebruik. Door de ronde kern zijn ze flexibel en hebben veel toon. De dikte van deze MT-10 elektrische gitaarsnaren is Medium (10-46).

€ 8,95
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-ZA besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

DR Strings Tite-Fit zijn ontwikkeld voor allround gebruik. De omwonden snaren zijn gemaakt volgens oude techniek en hebben daarom een ronde kern. Het gebruikte materiaal is uiterst duurzaam. Hierdoor zijn ze flexibel en hebben veel toon.

DR MT-10 Medium snaren hebben een 10-46 dikte, veel gitaren zonder tremolo systeem worden standaard op deze dikte afgesteld. Dus bij het gebruik van deze snaren is het intoneren en/of afstellen van de hals niet nodig. Steeds meer moderne merken gaan ook deze dikte gebruiken op gitaren met een tremolo.

Tips zodat je snaren langer mee gaan:

  1. Was voor het spelen je handen. Zouten en zuren op je vingers tasten de snaren aan.
  2. Maak na het spelen de snaren schoon met een droge doek of speciale reinigingsdoekjes (Big Bends String Wipes)
  3. Maak de toets goed schoon voordat je nieuwe snaren op je gitaar zet en behandel hem na met olie (Music Nomad F-One Oil).
  4. Behandel een paar keer per jaar de fretten met een polish (Music Nomad Frine), gladde fretten voorkomen beschadigingen aan snaren.

Datasheet

600781000628
34 Items