DR Strings VTA-12 Snaren Veritas Light

€ 14,95
Inclusief belasting

De VTA-12 van DR Strings is een Light set Phosphor Bronze snaren voor akoestische staalsnarige gitaar. Deze VERITAS™ snaren zijn snel op spanning en hebben een lange levensduur.

Aantal
Op voorraad

  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.
  • Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,- Op Dinsdag t/m Zaterdag besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 50,-
  • Retouren binnen 30 dagen. Retouren binnen 30 dagen.

De VTA-12 van DR Strings is een Light set Phosphor Bronze snaren voor akoestisch staalsnarig gitaar. Deze VERITAS™ snaren zijn omwonden over een zeshoekige kern en gaan vier keer langer mee als standaard snaren. Dit komt door de Accurate Core Technology© (ACT©), wat het hart van de VERITAS snaren vormt. Superior core wire is de basis voor toon, zuiverheid en levensduur. DR's patented Accurate Core Technology versterkt de kern over de hele lengte. De dikte van deze set is Light (12-54).

Veel akoestische gitaren worden standaard geleverd met een 0.012" dikte. Hoe dikker de snaar, hoe voller de toon en meer volume. Dit setje begint ook met een 0.012" dikte, een goede vervanger voor je gitaar met een standaard afstelling.

Tips zodat je snaren langer mee gaan:

  1. Was voor het spelen je handen. Zouten en zuren op je vingers tasten de snaren aan.
  2. Maak na het spelen de snaren schoon met een droge doek of speciale reinigingsdoekjes (Big Bends String Wipes)
  3. Maak de toets goed schoon voordat je nieuwe snaren op je gitaar zet en behandel hem na met olie (Music Nomad F-One Oil).
  4. Behandel een paar keer per jaar de fretten met een polish (Music Nomad Frine), gladde fretten voorkomen beschadigingen aan snaren.
DR Strings
VTA-12
18 Items