Martin MA540T Snaren Authentic Lifespan 2.0 Phosphor Bronze Light

Martin MA540T Snaren Authentic Lifespan 2.0 Phosphor Bronze Light

De Martin MA540T is een Light setje akoestische gitaarsnaren uit de Authentic Lifespan 2.0 Phosphor Bronze serie. Het geeft de gitaar een warm karakter. Lifespan 2.0 is een nieuwe techniek van coaten dat de snaar langer doet meegaan en laat klinken als een traditionele snaar. De dikte is Light, dus .012.

€ 18,90
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

De Martin MA540T staalsnarige gitaarsnaren set bestaat uit twee verzilverd stalen snaren en vier fosfor brons omwonden snaren. De verhouding 92/8 brons is 92% koper, bijna 8% tin en een beetje fosfor. Hierdoor hebben ze een warme klank. Door de Lifespan 2.0 technologie gaan de snaren tot wel drie keer langer mee dan een traditioneel setje. Bij de eerste generatie Lifespan was alleen de buitenkant behandeld met een coating, 2.0 ook de kern. Ze gaan dus langer mee en klinken als een traditionele snaar. De dikte van dit setje is Light.

Veel akoestische gitaren worden standaard geleverd met een 0.012" dikte. Hoe dikker de snaar, hoe voller de toon en meer volume. Dit setje begint ook met de 012, een goede vervanger voor je gitaar met een standaard afstelling.

Tips zodat je snaren langer mee gaan:

  1. Was voor het spelen je handen. Zouten en zuren op je vingers tasten de snaren aan.
  2. Maak na het spelen de snaren schoon met een droge doek of speciale reinigingsproduct.
  3. Maak de toets goed schoon voordat je nieuwe snaren op je gitaar zet en behandel hem na met olie (Music Nomad F-One Oil).
  4. Behandel een paar keer per jaar de fretten met een polish (Music Nomad Frine), gladde fretten voorkomen beschadigingen aan snaren.

Datasheet

729789558242
4 Items
Datasheet
Materiaal
Fosfor brons coated

Je bent misschien ook geïnteresseerd in