Martin MA540FX Snaren Authentic Flexible Core Phosphor Bronze Light

Martin MA540FX Snaren Authentic Flexible Core Phosphor Bronze Light

De Martin MA540FX is een Light set snaren voor akoestische gitaar met een flexibele kern, dit maakt het indrukken en het benden van de snaren eenvoudiger. Veel beginnende gitaristen zullen hier baat bij hebben, maar ook professionele gitaristen zoals Tommy Emmanuel gebruikt deze snaren. Het is een setje waar zeker fingerstyle gitaren zich op huis voelen.

€ 8,75
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-ZA besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Martin Authentic Flexible Core Phosphor Bronze snaren zorgen ervoor dat je vingers niet zo snel moe worden. De flexibele kern maakt het indrukken en het benden van de snaren eenvoudiger. Veel beginnende gitaristen zullen hier baat bij hebben, maar ook professionele gitaristen zoals Tommy Emmanuel gebruikt deze snaren. De MA540FX is een Light set snaren voor 6-snarige akoestische gitaar. Als basis voor deze snaren is een uiterst sterke kern nodig. Alle snaren worden vertint om corrosie te beperken. De omwonden snaren zijn van fosfor brons. Deze legering heeft een verhouding van 92/8 brons. 92% koper, bijna 8% tin en een beetje fosfor. Hierdoor hebben ze een warme klank.

Tips zodat je snaren langer mee gaan:

  1. Was voor het spelen je handen. Zouten en zuren op je vingers tasten de snaren aan.
  2. Maak na het spelen de snaren schoon met een droge doek of speciale reinigingsproduct.
  3. Maak de toets goed schoon voordat je nieuwe snaren op je gitaar zet en behandel hem na met olie (Music Nomad F-One Oil).
  4. Behandel een paar keer per jaar de fretten met een polish (Music Nomad Frine), gladde fretten voorkomen beschadigingen aan snaren.

Datasheet

729789558013
6 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in