D'Addario XTAPB1152 Snaren XT Phosphor Bronze Custom Light

D'Addario XTAPB1152 Snaren XT Phosphor Bronze Custom Light

D'Addario XTAPB1152 Staalsnarige gitaarsnaren XT Phosphor Bronze Custom Light

€ 16,60
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-ZA besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

De XT Phosphor Bronze snaren voor akoestisch gitaar zijn gemaakt van D'Addario's meest populaire legering, die voorzien is van een geavanceerde anticorrosie behandeling. Elke snaar uit deze Custom Light set heeft deze behandeling ondergaan. Ze klinken en voelen aan als een snaar zonder coating. Door de hoogwaardige carbon stalen kern is de levensduur van deze XT Phosphor Bronze snaren tot wel vier keer langer als standaard snaren, ook staan ze eerder op toon en ontstemmen ze minder. Fosfor bronze snaren hebben een warm, helder en gebalanceerd akoestisch karakter. De dikte van deze XTAPB1152 staalsnarige gitaarsnaren is Custom Light.

Veel akoestische gitaren worden standaard geleverd met een 0.012" dikte. Hoe dikker de snaar, hoe voller de toon en meer volume. Dit setje begint met een 0.011" dikte, een fractie dunner, maar dit kan als voordeel hebben dat je minder hard moet drukken op de snaren en het benden gaat een stuk makkelijker. Het wijzigen van snaardikte kan invloed hebben op de afstelling van de gitaar. In een enkel geval zal de halspen iets losser moeten.

Tips zodat je snaren langer mee gaan:

  1. Was voor het spelen je handen. Zouten en zuren op je vingers tasten de snaren aan.
  2. Maak na het spelen de snaren schoon met een droge doek of speciale reinigingset (Music Nomad String Fuel)
  3. Maak de toets goed schoon voordat je nieuwe snaren op je gitaar zet en behandel hem na met olie (Music Nomad F-One Oil).
  4. Behandel een paar keer per jaar de fretten met een polish (Music Nomad Frine), gladde fretten voorkomen beschadigingen aan snaren.

Datasheet

019954308704
2 Items
Datasheet
Materiaal
Fosfor brons

Je bent misschien ook geïnteresseerd in