Ernie Ball 2226 Snaren Nickel Wound Burly Slinky
Nieuw

Ernie Ball 2226 Snaren Nickel Wound Burly Slinky

Ernie Ball 2226 Burly Slinky setje heeft een 11-52 dikte en een gladde g-snaar. Deze Nickel Wound elektrische gitaarsnaren behoren tot de meest verkochte elektrische gitaarsnaren. Het zijn dikkere snaren voor o.a. blues, jazz, rock en alternatieve stemmingen. Ook worden ze toegepast op hybride gitaren, dus gitaren die zowel akoestisch met een piëzo als met magnetische elementen werken.

€ 7,70
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

De Ernie Ball 2220 Burly Slinky Nickel Wound snaren behoren tot de meest verkochte elektrische gitaarsnaren. Burly Slinkys worden veel gebruikt op gitaren met een vaste brug. Hij bestaat uit drie gladde vertint stalen snaren en drie vernikkelde omwonden snaren met zeshoekige kern.

Burly Slinky snaren worden gebruikt door gitaristen die meer volume willen hebben of in een lagere stemming spelen. Ook blues en jazz gitaristen zijn dol op deze 11-52 dikte. Veel elektrische gitaren worden standaard voorzien van een 10-46 setje, het kan dus zijn dat de gitaar iets bijgesteld moet worden bij het gebruik van dikkere snaren. 

Datasheet

749699102779
11 cm
0.70 cm
11 cm
0.05 kg
4 Items
Datasheet
Materiaal
Vernikkeld

Je bent misschien ook geïnteresseerd in