Fishman Aura Spectrum DI

Fishman Aura Spectrum DI

Fishman's Aura Spectrum DI is de complete klankoplossing voor akoestische muzikanten. De Aura Acoustic Imaging technologie voegd een klank toe aan je bestaande geluid, je kan het traploos mixen met je eigen geluid. Deze toegevoegde sound kan een studio microfoonsound zijn of van brugelement of een klankgat pickup. Hij is voorzien van een professionele volledig metalen behuizing en beschikt over een 3-band EQ, one-knob compressor, automatisch feedback onderbrekingen suppression, chromatisch stemapparaat, effects loop en een high-quality balanced XLR D.I.

€ 399,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Hij is inclusief Aura Image Gallery software waarmee je toegang hebt tot een enorme lijst van instrument images die je kan downloaden en gebruiken in dit pedaal. Aura Spectrum DI is niet alleen super veelzijdig, maar levert ook het meest realistische akoestische geluid dat te verkrijgen is voor stage of studio.

  • Images: 16
  • Regeling: Volume, Blend, Image-schakelaarchakelaar, Low, Mid, High & Compressor
  • Schakelingen: Anti-Feedback, Tuner, Phase & Trim 
  • Aansluitingen: 6.3mm Ingang, 6.3mm Uitgang. 6.3mm Effectloop, XLR-DI uitgang, USB & Adapter

Datasheet

605609106797
20 cm
20 cm
10 cm
0.40 kg
1 Item

Je bent misschien ook geïnteresseerd in