Boss DM-2w Waza Craft Delay
-€ 7,00

Boss DM-2w Waza Craft Delay

Sinds hij uit productie gegaan is in 1984, is de Boss DM-2 Delay altijd een uiterst gewild en wereldwijd gezocht effectpedaal onder gitaristen gebleven. En dat omwille van zijn warme analoge Bucket Brigade-delay-klank. Vandaag keert de DM terug! Met de Waza Craft DM-2W begint het felbegeerde pedaal aan een tweede leven, met verstelbare soundmodi en een grotere veelzijdigheid voor hedendaagse muziekstijlen. De DM2-W gebruikt 100% analoge circuits en levert met de Standard-modus tot in de kleinste details de rijke sound en de 20-300 ms delay-tijd van de originele DL-2. Door te switchen naar Custom-modus krijgt de klank een cleaner, analoog karakter met tweemaal zoveel delay-tijd.

€ 182,00 € 189,00 - € 7,00
Inclusief belasting
 Niet op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

  • Special Edition Waza Craft-pedaal levert de ultieme Boss-klankervaring
  • Authentieke reproductie van de vintage DM-2 delay-sound
  • Premium analoge circuits met BBD (bucket brigade) delay-klank
  • Standard-modus voor authentieke DM-2-klank met 20 tot 300 milliseconden delay-tijd
  • Custom-modus zorgt voor een warme, doch kristalheldere delay-klank, met tweemaal zoveel delay-tijd
  • Ingang voor expressiepedaal, voor voetcontrole van de delay-tijd
  • Twee jack-uitgangen maken het mogelijk om de delay-klank en het droge geluid afzonderlijk uit te sturen
  • Boss-garantie van vijf jaar

Al van in het begin zijn de ingenieurs van Boss begaan met het opwekken van de beste gitaarklanken, en dat door gebruik te maken van de bijhorende en noodzakelijke technologie. Van old-school-analoge circuits tot hightech DSP. De gloednieuwe Waza Craft-reeks zet deze spirit en filosofie enthousiast voort. In Japan is 'Waza' een term die gebruikt wordt voor kunst en techniek. En deze special edition-pedalen dragen trots het Waza-symbool en vertegenwoordigen het allerbeste Boss-design en -vakmanschap. De Waza Craft-reeks geniet een finale klankkeuring, uitgevoerd door Boss in Japan, en staat garant voor een uitzonderlijke klank- en touch-response die geleverd wordt door zorgvuldig geselecteerde analoge componenten, verfijnde circuits en een nauwgezet oog én oor voor detail.

Datasheet

4957054506544

Je bent misschien ook geïnteresseerd in