Acus ONE-5T Akoestische gitaarversterker Wood

Acus ONE-5T Akoestische gitaarversterker Wood

De Acus ONE-5T in Wood is een 2-kanaals Akoestisch instrument versterker met 50 Watt.

€ 549,00
Inclusief belasting
 Leverbaar in 2-3 werkdagen
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Uit de One Forstrings Serie van Acus is dit de ONE-5T, een versterker voor akoestische instrumenten met de nadruk op staalsnarige- en nylonsnarige gitaren. Maar een ukulele, viool en mandoline klinken er ook geweldig over. Kenmerkend voor de Acus versterkers is de natuurlijke toon en dynamiek. One for strings amps hebben een minimalistisch design met custom speakers en hoogwaardige elektronica. Dit tezamen maakt de versterker in staat een harmonieuze klank te produceren.

Deze ONE-5T is een twee-kanaals versterker met drie aansluitingen. Het eerste kanaal heeft is een gewone gitaaraansluiting. Het tweede kanaal heeft een aansluiting voor een extra instrument of met de XLR ingang is hij geschikt voor een microfoon. Dit kan voor zang zijn of een akoestisch instrument zonder element. Beide kanalen hebben een onafhankelijke gain regeling waarmee je het inkomend signaal regelt. Ook is er een aansluiting voor een audio speler en een XLR gebalanceerde uitgang om hem aan te sluiten op een PA-installatie. De zogeheten Bi-Amplifier verdeelt de 50 Watt in 40 Watt voor de woofer en 10 Watt voor de tweeter. Een elektronisch crossover zorgt voor de juiste verdeling van de frequenties. Een mooie nagalm in de vorm van een reverb ontbreekt niet. Hij is niet groot en weegt slechts 7kg.

Versterkertype: 2-Way bi-amped
Vermogen: 50 Watt RMS
Speaker(s): 1x5" Acus Custom & Compressie tweeter
Aantal kanalen: Twee
Regelingen: 1. Gain, High, Mid, Low & EFF; 2. Gain, High, Mid, Low & EFF; Master volume & Aux Volume
Schakelingen: On/off
Aansluitingen: 2x6.3mm Gitaaringangen, 1xXLR Microfooningang, 1x3.5mm Aux ingang & 1xXLR Line uitgang
Effect(en): Reverb
Afmetingen (BxDxH): 255x265x305mm
Kleur: Natural wood
Accessoires: Geen

Datasheet

600316155038
38 cm
43 cm
34 cm
10.50 kg

Je bent misschien ook geïnteresseerd in